YANLIŞSIZ Tümen Grup Başkanvekili Becerikli Ünal, Osmaniye’de ana atma töreninde konuştu Açıklaması

YANLIŞSIZ Tümen Kol Başkanvekili Uz Ünal, Türkiye’nin 70-80 yıllık sıkıntılarını giderdikleri kabil bugünün sorunlarını dahi çözeceklerini belirtti.

Ünal, Bahçe Belediyesince yaptırılan Umum Savsaklamak Fabrikası’nın temel atma töreninde, kentlerin, memleketini seven ve hayalleri olan şahıslar yoluyla geliştirilebileceğini söyledi.

Şehremini İbrahim Temel’a çalışmalarından belde teşekkürname fail Ünal, “Bilcümle birlikte bu ülkeyi ayağa tahammül çabasının benzeri halkasıdır Bahçe, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana ve Gaziantep. İşte buralar, halk ele vererek hem lehçe hem birlikte ülkesel kalkınmayı sağlıyor.” dedi.

Ünal, Türkiye’bile 1960-2002 yıllarında 38 hükümetin değiştiğine belen ederek, şöyle konuştu:

“Olur bu hükümetleri kim indirmiş? Budun iradesi üstünde vesayet kuranlar, ‘Millet devleti yönetemez, devleti tığ yönetiriz’ diyenler indirmiş. Bu millete, ‘göbeğini kaşıyan adam’ ve ‘bidon kafalı’ diyenler indirmiş. Ama deminden kavim iradesi 20 yıldan beri bütün adına egemendir. Bundan rahatsızlar. Bundan hastalık rahatsız olduklarını bile biliyoruz. Biz onlara diyoruz ki ‘Söz bile değişmeyen birlikte milletindir, iktidarı üstelik ulus belirler.’ Bizi, bu budun getirdi, gine bu milletin aziz kararı götürür. Zaman hamdolsun bu ülkenin evlatları, milli egemenliğe sahip çıkmıştır. 20 yıldan beri da kaymakamlık ilçe, mahalle mahalle öz evlatlarının hizmetiyle yollarına bitmeme ediyorlar.”

Ülkenin, bir zaman mesail zımnında “öğrenilmiş biçarelik” yaşadığını rapor fail Ünal, Türkiye’nin bu durumdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle kurtulduğunu aktardı.

“Evelallah milletimizi muhannete eksikli dahi etmeyiz”

SELIM Tümen Ekip Başkanvekili Ünal, imdi 2005’in değil bugünün sorunlarının konuşulduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bu ülkenin 80 almanak sorunlarını çözen emir, bugünün sorunlarını çözer mi? Peki. Evelallah 70-80 yıllık sorunları çözen, bugünün sorunlarını üstelik çözer. Bundan emniyetli olun kardeşlerim. Biz nerelerden çektik, hangi sıkıntıları aştık. Çoluk Çocuk hatırlamıyorlar ama biz öğrenciyken, sarıklı ‘Çocuklar tebeşiriniz bitti, yarın tebeşir parası getirin’ derdi. Benzeri de değme birimiz okula biricik odun götürürdük. Hamdolsun, bugün evlatlarımız okula başladığında kitabı sırasının üzerinde. Düşüncesiz tahtasından tablet bilgisayarına, ihtiyaç sahibi anneye, babaya müstelzim desteğin yapıldığı günlere eriştik. Bu, bu millete Rabbimin tıpkısı lütfu, nimeti.”

Dünyadaki Kovid-19 kaynaklı sıkıntıları Türkiye’nin da yaşadığını nâkil Ünal, bu sorunları çözecek olanın birlikte Erdoğan liderliğindeki kadrolar olduğunu dile getirdi.

Mahir Ünal, değme antlaşma milletin beraberinde olduklarını vurgulayarak, “Biz kalın yaşarız amma Allah’ın izniyle o sıkıntıyı yaşarken dertleri çözer, milletimizin boynunu birlikte eğdirmeyiz. Evelallah milletimizi muhannete eksikli üstelik etmeyiz.” dedi.

Konuşmanın ardından fabrikanın temelinin atıldığı törene Ilbay Erdinç Yılmayan, AK Parti Osmaniye milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu, Bostan Şehremini İbrahim Baz ile başka ilgililer katıldı.

Ünal, programın arkası sıra Bostan Belediyesini mülakat etti.

Share: