YANLIŞSIZ Parti’li Karahocagil: “Türkiye, dünyada barışın anahtarı oldu”

YANLIŞSIZ Öğür Amasya Saylav Mustafa Levent Karahocagil, Türkiye’nin sonuç 20 yılda uyguladığı siyaset ve sergilediği azimli duruşla dünyada barışın anahtarı olduğunu söyledi.

Karahocagil, Meclis’te düzenlediği matbuat toplantısında, “muhalefetin biricik derdinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek” olduğunu anlatım etti.

Muhalefetin dalavere ve iftirayla milletin beynini bulandırmak istediğini söyleyen Karahocagil, “ABD’nin Biden’ını anlıyorum, Avrupa’nın sömürü devletlerini anlıyorum, Filistinli Müslümanların temel belası İsrail’i anlıyorum bile bu muhalefeti, hatta muhalefetteki ‘sağcıyım’, ‘Müslümanım’ diyenleri hissetmek türlü değil. Tarihte Hükümdar Abdülhamid’e yapılan çirkinliklerin aynı tekrarı sözde. Ancak şu birlikte tıpkı töz kim bu kavim o tarihi esasen tekerrür ettirmeyecektir.” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’nin serencam yıllarda dünya sahnesindeki varlığını fena hâlde hissettirdiğini dile getiren Karahocagil, barış, türe ve abra politikaları üstüne kurulan Türk aut siyasa anlayışı ile geleceğe güvenle bakıldığını belirtti.

Karahocagil, “Serencam 20 yılda Türkiye, uyguladığı politika ve sergilediği kararlı duruşla dünyada barışın anahtarı olan ayrımsız büyüklük olmuştur.” dedi.

Muhalefetle polemik siyasetinde değil, kitap ve bakım siyasetinde rekabet etmek istediklerini söyleyen Karahocagil, “Türkiye’nin lehçe liderliğini güçlendirmesinden tasalı olanlar ile teşrikimesai yapma peşinde olan, dış politikayı ABD’de hamburger yemek zanneden, ülkesinin menfaatinden haddinden fazla, oturacağı koltuğa âşık kişilere verilecek yanıt zaferle çıkacağımız 2023 seçimleri olacaktır.” diyerek konuştu.

Share: