YANLIŞSIZ Öğür İl Başkanı Dt. Başaran;

YANLIŞSIZ Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balıkesir’birlikte yapacağı Şişko Açılışlar ile ilişkin matbuat açıklaması yaptı. Başaran, “Tüm Balıkesirlileri şişko açım törenine bekliyoruz” dedi.

SELIM Öğür İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, bugün Kuvay-i Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilerle buluşup, Şişman Küşat yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi ile ilişik yaptığı açıklamada; “Balıkesir, Cumhurbaşkanımızla gelişigüzel eskimemiş eserlere bugün kavuşmuş olacak. Biz da, Cumhurbaşkanımızla hasret ve hırslı gidermiş olacağız. Bu komütatör ile Ben bugün, tekmil Balıkesir’li hemşehrilemizi Şişko Açılış törenine tıpkısı kat daha nida ediyorum. Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’e yakışan şekilde karşılayalım ağırlayalım” dedi.

Cumhurbaşkanımızı, Balıkesir’e yakışan şekilde ağırlayalım

Balıkesir’de çok muhteşem yatırımların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafınan açılışının yapılacağını vurgulayan SELIM Fırka İl Başkanı Ekrem Başaran, “Bugün saat 14.00’birlikte Kuvayi Milliye Meydan’ında Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’birlikte ağırlayacağız, Şişko Açılış törenimizi gerçekleştireceğiz. Bu noktada tığ tamam Balıkesirlileri öğür ayrımı yapmaksızın, siyasa katmaksızın miting alanımıza, toplu açım törenini yapacağımız alana seslemek istiyoruz. Parti ayrımı olmaksızın mecmu vatandaşlarımızla inşallah yarın saat 14.00’üstelik Kuvayi Milliye Miting Alanımızda beraber olacağız” dedi.

Geleceğimize envestisman yapmaya devam ediyoruz

2019’dan bugüne Balıkesir’e haddinden fazla pahal yatırımların yapıldığını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Gençlerin geleceğini şehrinde görmesi açısından bu yatırımların çok kebir olduğunu söyledi. Özellikle OSB’deki yatırımlarımız, fabrikalarımız, burada çalışan işçilerimiz, teknisyenlerimiz, mühendislerimiz, art düzem yöneticilerimizi inşallah ilerleyen zamanlarda ıcığı cıcığı şehrimizden olacak. Geleceğini ben bu şehirde yaşayacağım diyecek insanları türkçesi barındırmakta ve haddinden fazla pahal yatırım almaktadır. Ama son üç yılda 16 tane yatırımın Balıkesir için genelinde 7 bilyon 500 milyon liralık aktüel rakamla 27 bilyon 751 milyonluk tıpkı yatırım ve ilave 5 bin 168 kişinin istihdam edildiği aynı yatırım gerçekleşti. İnşallah önümüzdeki birkaç sene zarfında OSB’nin genişlemeye açılan ikinci ve üçüncü etaplarıyla bu rakam katlanarak gidecek. Minimal 30-40 bin istihdamı barındıracak kapasiteye erişmiş olacak. bu arada Bandırma OSB küşade olacak. Yeniden Susurluk, Denk civarlarında planlanan OSB’ler devreye girmeye başlayacak. Balıkesir Güney Marmara’nın kalbi noktasında çokça tehlikeli tıpkı envestisman ve istihdam imkanı olan bire bir kent olmuş olacak” dedi

Cumhurbaşkanımız Balıkesir’de dolgun açılışlar gerçekleştirecek

Büyükşehir Belediyemizin yaptığı 47 bakım ve proje, Birleştirme Sanayi Bölgesi’nde 42 pres ve harici kamu yatırımın açılışlarının gerçekleştirileceğini tamlayan Başkan Başaran, bu yatırımların 16’sının il merkezinde olduğunu söyledi. Komutan Başaran, “Kamuda dahi 2019-2022 yılları arasında elden tamamlanan 207 adet yatırımı bitirdik. Bu yatırımların bedeli 2 bilyon 603 bin liralık. Bunların içerisinde belediyelerin yaptığı yatırımlar yok. Yemeden Içmeden genel bütçeden yapılan yatırımlar var.

Balıkesir yapılan yatırımlarla cazibe merkezi oldu

Bunlar nedir diye niteleyerek bakacak olursak; hastaneler, yollar, köprü ve gaga kabilinden yatırımlardır. Esasen Cumhurbaşkanımız bunların açılışını gerçekleştirecek. Bu yatırımların içerisinde Bigadiç’te Ardıçtepe Barajı, Bandırma’birlikte Fatma Anne Kız Öğrenci Yurdu, şehrimizdeki olimpik ilişkin yüzme havuzu, şehir merkezindeki Konfedere Milel 70’nci Sene Deneyimsizlik Merkezi, Karesi Huzurevi, Edremit Kültür Sarayı ve Vabeste Spor Salonu, Edremit Umum Kütüphanesi, İvrindi, Marmara, Gömeç Devlet Hastaneleri, Bigadiç Su Tedavisi Merkezi bulunmaktadır. Hemen Milli Yetişek Bakanlığı kendisine 85 okul ve güçlendirilmesine değişmeyen verilen 83 okulla ilgili çok ağır yatırımlar yapıldı. Milli Terbiye Bakanımız en son geldiğinde Balıkesir’e eskimemiş yapılacak Bilgelik Liseleri ve özge ilçelerdeki yatırımlarla beraber 2 bilyon 600 milyon yatırımın haricinde 750 milyon lira arttırma envestisman müjdesi vermişti. Bunlarda devam ediyor” dedi.

AK Tümen, parti ayrımı yapmadan hizmetlerini yapıyor

DÜRÜST Fırka İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “DOĞRU Öğür’de tek yeri, tek şehri, beldeyi, tek insanını atlamadan fırka ayrımı gözetimi yapmadan tam hizmetlerini ülkenin gelişigüzel noktasına yayıyor. Seçme tarafı abad etmeye çalışıyor. Temas sözüyle, konuştuğu değme lafıyla icraatlarını namına getiriyor. Bildiğiniz kabil, pandemi donemin dahi, daha önceden mamul olan Şehir Hastanemiz Balıkesir için çok dirimsel benzeri fariza icra etti. İzmir -İstanbul Otobanı tamamlandı ve istanbul’a ulaşım 2 saate indirdi. Bu şehrimize yatırımcıların ilgisini ve yatırım yapılabilirliği müspet yönde çokça etkiledi.

SELIM Fırka, 21 yılda hayalleri gerçekleştirdi

Tarım ürünlerinin üretimi daim destekleniyor. Çiftçimize daim koruyucu oluyoruz. Memurlarımıza müteveccih 3600 mülhak göstergedeki aranjman ve EYT’deki düzenlemeler vatandaşlarımızı rahatlatan çalışmalar, geçenlerde hayata geçiriliyor. Merkezi hükümet kendisine yapılan ensiz, toyluk merkezleri, spor tesisleri, büyüklük bakım binaları, hastaneler, esenlik ocakları, ambulans ve diğer maharet esenlik hizmetleri noktasında çok küşayiş kaydettik. Milletimize bakım amacıyla vargücümüzle dahi çalışmaya devam ediyoruz. Antrparantez; Minimum sevap, tekaüt maaşları ve gayrı çalışanların maaşlarında ve Hekimlerin ücretlerinde bunaltıcı artışlar yapıldı. 21 yıldır SELIM Öğür hangi söylediyse namına getirdi yerine getirmeye devam ediyor. Bugüne kadar ülkemizde gerçekleştirilen yatırımlar ve hizmetler DÜRÜST Partinin milletine cebin duyduğu sorumluluğun eseridir.

Balıkesirli hemşehrilerimizi miting alanına bekliyoruz

Son adına Dünya Lideri olan Umumi Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaktan şişman bir coşku, haysiyet ve mutluluk duyuyoruz. Balıkesirli hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımızı en gür şekilde bloke etmek için Kuvay-i Milliye Meydanı’na bire bir sefer daha çağırma ediyorum” dedi. – BALIKESİR

Share: