Yağız yollarında boyut

Karaca yollarının yapım, bakım ve tamirat çalışmaları sürdürülen kesimlerinde bunaltıcı gidilmesi, gidiş geliş meni ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün kat durumu bültenine bakarak, Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu’nun Balıkesir Şimal ile Garp kavşakları 3-6. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriliyor. Bu nedenle otoyolun İzmir ve İstanbul yönlerinde sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım değişik şeritlerden sağlanıyor.

TEM Otoyolu’nun Trap-Gümüşova kavşaklarında üstyapı restorasyon çalışmaları dolayısıyla 21.00-07.00 saatlerinde temas iki taraf kesimler halinde trafiğe kapatılarak, erişim başka istikametlerden iki taraflı sürdürülüyor.

Ankara- Niğde Otoyolu’nun Emirler Kavşağı-Ankara- Konya mülk sınırı yolunun bazı kesimlerinde (Niğde istikameti) itimat şeridindeki bakım ve tamir çalışmaları cihetiyle ulaşım kontrollü bitmeme ediyor.

Selçuk-Ortaklar- Münevver yolunun 28-29. kilometreleri Selçuk-Ortaklar kesiminde, 13.00-17.00 saatlerinde patlatma yapım çalışması gerçekleştirilecek. Bu nedenle sefer vesile trafiğine kapatılarak, sürücüler almaşık güzergah Selçuk-Kuşadası-Söke-Ortaklar istikametine yönlendirilecek.

Bingöl- Solhan yolunun 45-48. kilometrelerindeki imal çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü cevaz veriliyor.

Zonguldak- Bartın ülke sınırı-Bartın- Kurucaşile yolunun 29-34. ve 35-43. kilometrelerindeki imal çalışmaları sebebiyle erişim bölünmüş yolun tıpkısı bölümünden iki cepheli sağlanıyor.

Yalvaç-Şarkikaraağaç yolunun 2-4. kilometrelerinde mukassem yolun geliş şeridi asfaltlama çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu kesimde muvasala azimet şeridinden çift cepheli sürdürülüyor.

Nevşehir- Ürgüp yolunun 16-18. kilometrelerindeki çalışmalar nedeniyle muvasala kontrollü gerçekleştiriliyor.

Zile-Alacalı büyüklük yolunun 20-30. kilometrelerinde mukassem kere imal çalışmaları cihetiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Karakurt-Horasan yolunun 87-88. kilometrelerindeki çalışmalar zımnında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Share: