Will Smith’in attığı tokat sonrası Oscar Töreni’nde al halının rengi değişti

Bu yıl 95’incisi gerçekleştirilecek olan Oscar Ödül Töreni öncesi hazırlıklar cemi hızıla devam ediyor. Türkiye saatiyle 12 Mart’ı 13 Mart’a bağlayacak şeb yapılacak olan Oscar Töreni’nde sanatçıların yürümesi için ikonik Hollywood Bulvarı’na balaban halı serildi. Ancak halıda nazik benzeri ayrım yapıldı.

“DEM DÖKÜLMEYECEĞİNE DAİR KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”

1961’den beri kırmızı olan ikonik halının rengi şampanya rengiyle değiştirildi. Bunun nedeni ise Will Smith’in Oscar töreninde sahnede Chris Rock’a attığı tokat. Bu yıl dahi Oscar Töreni bu yıl birlikte talk show sunucusu Jimmy Kimmel’in aile sahipliğinde Hollywood’daki Dolby Theatre’birlikte yapılacak. Törenle ait izah yaparken Will Smith’in güzeşte yıl Oscar töreninde Chris Rock’a attığı tokata atıfta kâin Kimmel,”İnsanlar ‘Bu sene herhangi bir ülkü olacak mı? Bu yıl herhangi bir momentum olacak mı?’ diye soruyor. Banko olmamasını umuyoruz. Kırmızı halı namına şampanya rengi halıda karar kıldık kim içki dökülmeyeceğine dair hangi kadar kendimize güvendiğimizi gösterelim” ifadelerini kullandı.

WIIL SMITH, CHRIS ROCK’A TOKAT ATMIŞTI

Will Smith, geçtiğimiz yıl Oscar gecesinde eşi Jada Pinkett Smith için sözleri zımnında sunucu Chris Rock’a sahnede tokat atmıştı. Görüngü sonrası kusur dileyen Smith, Yüksekokul tarafından 10 yıl boyunca Oscar törenlerinden ve başka Akademi etkinliklerinden men edilmişti.

Share: