WhatsApp’ta eskimemiş evolüsyon: ‘Rahatsız etmeyin’ modu geliyor

Facebook ve Instagram kabil sosyal ağ sitelerini bünyesinde bulunduran Meta şirketinin cemaat olduğu WhatsApp, yeni benzeri güncellemeyle yakında kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Şimdiye arbede WhatsApp’ta görüntülü ve sesli aramalar tekmil olarak sessize alınamıyordu. Aynı kişi ile sohbet sessize alındığında o kişinin görüntülü ve ünlü aramalarını üstelik sessize ahzetmek mümkündü. Fakat bu öğün bile güç ile yazışmaların bildirimi gelmiyordu.

WhatsApp bu sorunun çözümü amacıyla yakında ‘Rahatsız Etme’ özelliğinin olduğu yeni tıpkı emisyon yayınlayacak. Bu sayede kullanıcılar sesli ve görüntülü aramaları sessize alabilecek. Bu özellik telefonun kendi içerisinde vadi kayran erinçsiz etme modu ile de bütünleşecek. Sessize alınan çağrılar kullanıcılara sessize makbuz bilgisi ile gösterilecek.

WhatsApp’a ati yeni tadımlık yalnızca bununla birlikte kapalı değil. Geçenlerde Cevapsız Çağrılar başlığı altında yeni tıpkısı bölüm açılacak. Sonunda kullanıcılar cevapsız çağrıları hafif listeleyebilecek.
(Lıonel Bonaventure-AFP)

WhatsApp kullanımı bankacıyı işinden etti

WhatsApp Web’üstelik muvasala sorunu

WhatsApp paralı mı olacak?

 

Share: