Tutkusunun uğrunda tek özdek duramadı! O büyüklüğünde liyakatli ki profesyonelleri de yendi

Oyun dünyası 41 yaşındaki Hichem’i konuşuyor. Hichem, namıdiğer ‘DJ H’, Fransa’nın Rennes şehrinden. Serebral palsi ile dünyaya gelen Hichem’in YouTube’üstelik 13 bin abonesi var. Ancak o, hemen ayaklarını kullanarak oynadığı ve DJ’lik yaptığı kâh inanılmaz videolarla oyun dünyasında ismini duyurdu.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre, hususi kontrolörler yardımıyla baziçe, Hichem için mal boyu süren aynı şiddetli oldu. Bu yüzden demincek tamam oyunları engelliler üzere elan erişilebilir arkaç deklare etmek amacıyla kampanya yürütüyor.

GELIŞIGÜZEL HUSUS BİR AMİGA 500 İLE BAŞLAMIŞ

Hichem, çırılçıplak mevrut rahatsızlığı nedeniyle yaşadığı kasılmalar nedeniyle ellerini on paralık kullanamamış, bu de aşağılık yaşta okuma yazmayı öğrenmesini oldukça zorlaştırmış. Bu nedenle, ilkokula başladığında, ailesi, ona derslik arkadaşlarına fut uydurması üzere daha bir faresi olan aynı Amiga 500 bilgisayarı kurmaya karar vermiş. Fakat elektronik beyin Hichem üzere bir öğrenme aracı olmaktan haddinden fazla elan dahası olmuş.

Babası tıpkısı joystick’i değiştirerek Hichem’in ilk kez ayaklarını kullanarak Amiga’birlikte videoteyp oyunları oynamasını sağlamış.

Aktarıldığı kadarıyla Hichem, o zamandan beri çok muvaffakiyetli benzeri şekilde baziçe oynuyor. Ayrıca, arzulu eSpor oyuncularını bile yendiği oldu.

“O ZAMAN, HERHANGİ BİR OYUNCUDAN BİLE ELAN İYİ OLDUM”

Hichem’i Paris’teki aynı baziçe etkinliğinde aç tıpkısı eSpor oyuncusuna alın aynı FIFA maçı kazanmayı başardı ve ayrıca Playstation ekibiyle tanıştı. Hichem, “O dolaşma, engelimi aşabildim ve temas oyuncudan da henüz iyi oldum” diyor.

Hichem’in nihai hedefi, oyun topluluğunda yeterince insanoğlu yaparak, iri geliştiricilerin erişilebilirlik üstüne tavsiye mektubu kabul etmek üzere ona yaklaşması. Hichem, oyun firmalarının ilk adına namına ve başka mânialı oyunculara danışmaya başlamasını istiyor.

ANASAYFAYA ÇALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Share: