Tosyaspor’da yöneticiler ve futbolcular moral yemeğinde buluştu

Kastamonu 1. Toy Parafin Grup’ta 2022-2023 sezonunda Lehçe Tor Öbek’i (BAL) hedefleyen Tosyaspor sezonun önceki haftasında karışılacağı Seydilerspor maçı öncesi yöneticiler ve futbolculara yemekte tıpkı araya geldi.

Tosyaspor yönetici, mahirane ve futbolcular erte sezonun önce maçında oynanacağı Seydilerspor maçı öncesi maneviyat güdeleme yemeğinde buluştu. Kastamonu 1.Amatör Klasman Beyaz Zehir Grup’ta savaşım edecek olan Tosyaspor ligin ilk haftasında ferda sahasında oynayacağı Seydilerspor karşılaşması öncesinde Tosyaspor Kulüp Başkanı Zevk Abayın’ın’un familya sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ayrımsız araya geldiler. İstanbullu Kavrulmuş aşındırmak salonunda moral ve motivasyon toplantısına idareci, yırtıkça ve futbolcular katıldı.

Tosyaspor Başkanı Meze Abayın; “Yarın oynanacak karşılaşma öncesi futbolcularımız, ustalık heyetimiz, yönetimimizle akşam ezanı yemeğinde benzeri araya geldik. Motivasyonumuz efdal, sezona bereketli ayrımsız esas yapmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında pakt namına hedefimiz Kastamonu 1. Acemi Ligi’nde böke tutmak değil bizim hedefimiz geçtiğimiz yıl kıl payı kaçırmış olduğumuz BAL ligi hangi geçmek. Cemi planlarımızı ve transferlerimizi bu doğrultuda yaptık. Yönetim ve Beceri heyetimiz bu heyecanla bu akşam futbolcu kardeşlerimizle kenetlenerek yarın sezonun ilk maçına çıkacağız. Yönetim ve topçu kardeşlerimizin Tosya halkından ve sporseverlerden yegâne isteği maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayın” dedi.

Tosya Belediye Reisi Volkan Kavaklıgil Tosya’ya ayrımsız istekli bando kazandırma hedefleri doğrultusunda dolgunca ayrımsız bando kurduklarına inandıklarını tamlayan Komutan Kavaklıgil, yönetime ve futbolculara hitaben, “Sizler sahada uğraş verirken, bizler da elimizden geldiği büyüklüğünde maddesel manevi yanınızda olacağız. Bu kulüpte görev düz bütün bizim için bir değerde. Bir futbol takımı şampiyon oluyorsa bu başarının arkasında tepeden tırnağa herkesin emeği var. Bu tıpkısı ekip işi. Hepiniz dolgunca oyuncularsınız. Aranızda bu ligde şampiyona yaşamış oyuncular var. Temas olursak, günah kaza bela olmazsa, bu kadronun bizi hedefe taşıyacağına inanıyorum. Kastamonu’nun yeryüzü fazla nüfusa sahip ilçesinin kulübü namına BAL’da olmayı doğruluk ediyoruz. Bu takıma güveniyoruz. Hep beraber uğraş edip zaman böylecene mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yemek Tosyaspor yöneticiler ve futbolcular dolgun foto çekimi ile sona erdi. – KASTAMONU

Share: