TOKİ 22 ilde 244 aksiyon yerini müzayede ile satışa sunuyor

Belde, Kentçilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Şişman Ev İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 24 ilde 244 hareket yerini 27 Aralık’ta müzayede yöntemiyle satacak.

TOKİ eliyle 24 ilde 224 iş yeri için gerçekleştirilecek açık artırma, Ankara Bilkent Otel ve Konuşma Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. Meydanda artırmaya internetten (www.emlakmuzayede.com.tr) bile öneri verilebilecek. Alıcılar aksiyon yerlerine yüzdelik 25 peşinat ve 120 ay vadeyle topluluk olabilecek. 27 Aralık’ta yapılacak belirtik artırmaya ilgili bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve T.C. Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülecek. Başvurular ve teminatlar belirtilen bankaların mecmu şubeleri vasıtasıyla kabul edilecek. Satışa sunulan hisse senedi yerlerinin el dağılımı ise şu şekilde:

” Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Isparta, Kahramanmaraş, Kars, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Osmaniye, Rize, Sivas, Trabzon, Van ve Yozgat”.

Degaje artırmayla ilişik ayrıntılı bilgilere “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adreslerinden ve “444 86 54” ile “0 212 608 15 00” numaralı telefondan ulaşılabilecek. – ANKARA

Share: