TFF’ye müracaat yaptılar! Elazığspor bile ligden çekiliyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve ligden çekilen takımların arasına aynı yenisi henüz eklendi. Ajansspor’da vadi kayran habere göre, Elazığspor, ligden ricat talebini TFF’ye iletti. Elazığsporlu yetkililer, depremden etkilenen ve OHAL kapsamındaki iller arasına eklenen Elazığ şehrinin karşıt etkilendiğini belirterek başvuru yaptı.

9 VASEKTOMI ÇEKİLMİŞTİ

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Süper Tabur, Spor Kıç 1. Lig, TFF 2. Öbek ve TFF 3. Tomar’den mecmu 9 mızıka ligden çekildi. Süper Öbek’den Hatayspor, Gaziantep FK, Spor Kıç 2. Klasman’den Adanaspor, Yıpranmamış Malatyaspor, TFF 2. Klasman’den Adıyamanspor, Diyarbekirspor, TFF 3. Grup’den ise Malatya Arguvanspor, Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor sezonun küsurat kısmında mücadeleye çıkmayacak. TFF, bu takımların gelecek mevsim tıpkı ligden devamına karar verirken bu sezon mütezayit maçlarında 3-0 hükmen yenik sayılmalarına karar verdi.

11’İNCİ SIRADA MEYDAN ALIYORLAR

3. Lig 1. Grup’ta düzlük düzlük Elazığspor, 21 haftalık süreçte 6 yengi, 6 kardeşlik ile 9 kaybetme elde ederken 24 puanla 11. tam vadi alıyor.

Share: