Tedbir maçları halel olan Giresunspor, Kayserispor maçına odaklandı

Süper Loda ekiplerinden Bitexen Giresunspor’un gelirleri depremzedelere affedilmek için oynamayı planladığı Amberçay Eynesil Belediyespor ve Orduspor 1967 tedarik maçları halel edildi. Yeşil beyazlılar, dinlence edilen ve geliri depremzedelere bağışlanacak Yukatel Kayserispor maçına hazırlanıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin peşi sıra lige verilen arayı kıymetlendirmek ve gelirleri depremzedelere bağışlanacak iki ülfet maçı yapmayı planlayan Giresunspor, tomar takviminin netleşmesinin arkası sıra Amberçay Eynesil Belediyespor ve Orduspor 1967 maçlarını iptal etmek zorunda kaldı.

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Amberçay Eynesil Belediyespor ve Orduspor 1967 ile oynanması planlanan hazırlık maçları, Spor Mabat Süper Kütle’in 23’üncü haftasında Kayserispor ile oynayacağımız tehir maçı ve TFF’nin diğer haftaların programını açıklamasıyla birlikte muhtemelen olan maç takvimimiz nedeniyle tahrip edilmiştir” denildi.Süper Ligin 23’üncü haftasında 6 Şubat Pazartesi akşamı oynanması müstelzim ancak zelzele zımnında dinlence edilen Giresunspor-Kayserispor maçı de 25 Şubat Cumartesi saat 19.00’de Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak.Bu maçın biletleri kategorilerine bakarak 20 ile 300 liralık arasında satışa çıkarken elde edilecek olan gelir ise depremzedelere bağışlanacak.Bu maç üzere geçtiğimiz hafta içi çalışmalarına başlayan yeşil beyazlı ekip, ustalık direktör Melik Bahadır yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. Batur, oyuncularıyla yaptığı idman önü toplantılarında maçın önemine değinerek sahadan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini anlatıyor.Yeşil beyazlı ekip ligde oynadığı sonuç 6 maçta ise hemen 2 puan alabildi.

Bu arada geçtiğimiz haftalarda alışılmadık umumi kurul kararı alınırken, son derinti üstelik karşılaşma günü öğleden evvel gerçekleştirilecek.

Share: