Tayland’da inanılmaz görüngü! Ölüme metrukiyet edilen timsahlar birbirini yedi

Güneydoğu Asya ülkesi Tayland’da gerçekleşen olay, hayrete düşürdü. Songkhla kentindeki tıpkı timsah çiftliğinin sahibi son edince, çiftliğe bakan kimesne kalmadı.

ÖLÜME METRUKIYET ETTİLER

Çiftlikte tutulan timsahlar, yemek veren kimse olmayınca birbirlerine saldırırken, o anlar kameralara yansıdı. Paylaşılan bir videoda, başka timsahlar vasıtasıyla öldürülmüş ve açlıktan ölen timsahların çürüyen kemiklerinin görüntüleri kalpgâh burktu.

BAZI TİMSAHLAR KAÇMAYI BAŞARMIŞ

Çiftliği mülakat eden tıpkısı izinli Phirat Tangsukcharoenkun, konuya ilgilendiren yaptığı açıklamada gelişmeleri doğrularken, “Sahipleri öldükten sonradan timsahlara kayıt verecek kimesne olmayınca timsahlar birbirlerini yiyerek hayatta kalmaya çalıştı. Kâh timsahlar üstelik sular yükselince çiftlikten kaçmayı başardı. Kaçan timsahlar çevredeki insanlara ocumak verdi.” ifadelerini kullandı.

YASAL SAHİPLİK ÖLEN KİŞİDE

Çiftliği devralması için özel benzeri şirket ile iletişime geçtiklerini tamlayan Phirat, “Müşareket sahipleri timsahların hala kanuncu namına ölen sahiplerine ait oldukları için bu sorumluluğu alamayacaklarını söyledi.” derken, “Timsahları kurtarmak ve çiftliğin olduğu bölgede kıpırdak insanların güvenliğini sağlamak için zaruri adımları atacağız.” şeklinde konuştu.

Share: