Süvari Dayanıklılık Balkan Şampiyonası Kırklareli’nde düzenlenecek

Atlı Metanet Balkan Şampiyonası 7-9 Teşrinievvel tarihinde Kırklareli’nde düzenlenecek.

Türkiye Binicilik Federasyonu aracılığıyla Demirköy ilçesine vabeste İğneada beldesindeki Longoz ormanlarında düzenlenecek olan şampiyonaya Balkan ülkelerinden milli mızıka yarışmacıları katılacak.

TK Cowboy Ranch Yönetim Kurulu Başkanı Turan Karaman, AA muhabirine, şampiyonanın Türkiye’de düzenlenecek olmasından serencam derece mutlu olduklarını söyledi.

Şampiyona hazırlıklarının bitmeme ettiğini tabir eden Karaman, kamu vatandaşları şampiyonaya çağırma etti.

Yarışların görülmeye değer olduğunu vurgulayan Karaman, şöyle konuştu:

“Süvari Dayanıklılık Balkan Şampiyonası’nda konuk milli takımlar ve ekiplerine ülkemizin güzelliklerinin ve değerlerinin art seviyede tanıtımı amacıyla çalışıyoruz. Seçme yıl ayrımlı ülkelerde savaşım fail milli takımımız, bu yıl kendi topraklarında özge Balkan ülkeleri ile 7-9 ilk teşrin tarihlerinde şampiyona için uğraş edecekler. Atlar, dünyada eşi tıpkı olmayan Longoz ormanları, Karadeniz sahili ve Istranca ormanlarını aştıktan sonradan TK Cowboy Ranch’te bitecek olan parkurları koşacaklar.

Bulgaristan, Hırvatistan, Şimal Makedonya, Romanya, Sırbistan, Yunanistan ülkelerinin katılması beklenen şampiyonada 40’a mümasil at ve biniciyi ağırlamaya hazırlanıyoruz. Türkiye yerine ev sahipliği yapmanın gururunu yaşarken, acun binicilik camiasına ülkemizi ve bölgemizi arz bereketli şekilde tanıtmanın hazırlığı ve heyecanı içerisindeyiz.”

Share: