Son zaman haberi | ÖLÜMÜ İNTİHAR ÇIKAN KADIN POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TRABZON’bile esbak zaman evinde esasen silahla vurulmuş halde kâin ve intihar ettiği ortaya sâdır polis memuru İlknur Kurum Keleş’ın (45) cenazesi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye, Keleş’ın metrukiyet aşamasındaki eşi Ahmet Batur dahi katıldı.

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde 19 Ilkgüz günü, polis lojmanlarından zırh sesleri duyanlar, durumu polis ve keyif ekiplerine bildirdi. Kapıyı kırarak eve giren ekipler, polis memuru İlknur Erim Keleş’ı, esasen silahla vurulmuş halde yerde kanlar içre buldu. Esenlik ekipleri Batur’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu tamlanan 1 bala annesi Keleş’ın, yanında tabancası ile 1 boş kapçık bulundu.

DEFİN YERİ TARTIŞMASI DURUŞMA TAŞINDI

Olayla ilişkin yürütülen soruşturmada, İlknur Yordam Batur’ın yaşamına serencam verdiği belirlendi. İlknur Fiyaka Keleş’ın eşi ile özlük ailesi beyninde cenazenin defin yeri tartışması ise mahkemeye taşındı. Murafaa polis güçleri memurunun cenazesinin, kişi ailesine teyit edilmesine karar verdi. mahkeme kararı ile Trabzon’dan Zonguldak’ın Ereğli ilçesine getirilen İlknur Çalım Bahadır’ın cenaze namazı zaman gün ortası Dil Cambazı Camii’nde kılındıktan bilahare site mezarlığında toprağa verildi.

İlknur Çalım Bahadır’ın annesi Nuriye Tekebbür’i eş polis güçleri memurları ve yakınları avunç etmeye çalıştı. Kıbrıs Gazisi olan babası Osman Gösteriş ise kızının tabutu başında taziyeleri akseptans etti.

CENAZEYE EŞİ DAHI KATILDI

İlknur Afi Keleş’ın boşanma aşamasındaki eşi Ahmet Batur ile oğlu M.B. (9) bile cenazeye katıldı. Namaz öncesinde oğlu ile cenazeye alarga nazır Ahmet Bahadır’ı yakınları boydak bırakmadı.

POLİS MEMURU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cenaze öncesi ve sonrasında anne Nuriye Afur Tafur’in yanından bire bir zaman dahi ayrılmayan avrat tıpkı polis memuru, cenazenin araca konması ve mezarlığa hareket ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı.



Share: