Son dakika haberi! Kalbinde cezaevi olduğunu 58 yaşında öğrenen avrat operasyonla sağlığına kavuştu

Mardin’dahi kalbinde mahbes olduğunu 58 yaşında öğrenen avrat, muvaffakiyetli operasyonla sağlığına kavuştu.

Ev kadını Ayten Ramazanoğlu, göğsünde ağrı, nefes darlığı, halsizlik ve fütur şikayetiyle Mardin Terbiye ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Polikliniğe başvurdu.

Burada yapılan tetkiklerde Ramazaoğlu’nun kalbinde dam olduğu tespit edildi.

Prof. Dr. Zülkif Karahan, Doç. Dr. Hakan Akelma ile eksper doktorlar Raşit Tanircan ve Fetullah Kayhan’ın de bulunduğu kadro vasıtasıyla gerçekleştirilen anjiyografi yöntemiyle marazlı otama edildi.

Sağlığına kavuşan Ramazanoğlu, AA muhabirine, elan evvel kalbinin hapis olduğunu bilmediğini, bu sene gâh belirtiler hissettiğini anlattı.

Göğsünde ağrı oluştuğunu, merdivenlerden çıktığında soluk darlığı yaşadığını tamlayan Ramazanoğlu, “Hocalarımız müdahale etti, şikayetim kalmadı. Çokça kıvançlı kaldım. Cenabıhak razı olsun.” dedi.

“Bu, Mardin’imiz üzere tıpkısı geçmiş”

Mardin Yetişek ve Araştırı Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Kabak, hastanenin bu asıl yöntemleri uygulamak üzere tam olanaklara erbap olduğunu belirtti.

Bu işlemi başarıyla sonuçlandıran doktorlara teşekkür eden Kakavan, “Bu, Mardin’imiz amacıyla aynı geçmiş oldu. Daha evvel bu hastalığı taşıyan hastalar tedavi üzere eksantrik illere gidiyordu. Hastamızın burada rastgele ile gitmeden otama olması bahtiyarlık donör.” dedi.

Boş Kafalı, bu konuda desteğini esirgemeyen İl Afiyet Müdürlüğü yetkilileri ilkin tutmak için herkese teşekkürname etti.

Uzm. Dr. Fetullah Kayhan, tetkiklerde hastanın kalbinde 2,3 santimetrelik dam tayin ettiklerini anlatarak, yaptıkları bağlı yöntemle operasyonun parasız için berenarı konforlu olduğunu belirtti.

Uzm. Dr. Raşit Tanircan birlikte operasyonun hazırlık işlemleri de dahil kusurlu saat sürdüğünü, hastanede artık bu nev yöntemleri başarıyla uyguladıklarını söyledi.

Tanircan, bu yöntem sayesinde hastayı benzeri aktarılma sonra taburcu edeceklerini bildirdi.

Share: