Son dakika: Galatasaray’da Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan gerçeği ortaya daha çok! Gheorghe Hagi’den transfer açıklaması…

Akıbet zaman haberleri: Galatasaray’da eski başkan Burak Elmas ve beceri direktör Fatih Terim’in ‘Gençlik Projesi’ kapsamında kadroya kattığı Alexandru Cicaldau ile Olimpiu Morutan, muhtemel performansı gösterememişti. Taraftarların manzara kırıklığına uğradığı iki futbolcu üzere gelen tekliflerin zerrin – kırmızılı pakt aracılığıyla değerlendirildiği sav edilmişti.

Galatasaray’ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi’nin Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan’ın sarı – kırmızılı takıma transferlerinde mehabetli cila oynadığı öne sürülmüş, soluk – kırmızılı taraftarlar ise oyuncuların performansı sonrasında Romanyalı teknik direktöre aksülamel göstermişti.

“BU TRANSFERLERE BEN HİÇ KARIŞMADIM”

Cicaldau ve Morutan transferlerinde seçkin lüks oynamadığını Sabah Spor’a rapor fail Hagi, “Cicaldau ve Morutan çokça yetenekli oyuncular. Amma ikisini birlikte Galatasaray’a ego önermedim ve transferlerine hiç karışmadım. Ego hemen kendi akademimde yetişen ve kulübüm Köstence’deki oyunculardan sorumluyum.” dedi.

TAKIMDAN AYRILMA İHTİMALLERİ YÜKSEK

Galatasaray’a toplamda 11 milyon euro’luk bonservis bedeliyle nakil edilen iki oyuncunun sezon başında takımdan ayrılacağı öne sürülüyor.

CICALDAU: 39 MAÇ – 4 GOL – 4 ASİST

Geride bıraktığımız sezonun başında Craiova’dan 6.5 milyon Euro’ya zerrin – kırmızılı takıma katılan Alexandru Cicaldau ile 2026 sonuna kadar antant yapıldı. Almanak 1 milyon Euro kazanan 25 yaşındaki mutedil saha, fariza yaptığı 39 maçta 4 gol – 4 asistlik benzeri performans sergiledi.

MORUTAN: 33 MAÇ, 3 GOL – 5 ASİST

FCSB’den 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle aktarma edilen Olimpiu Morutan ise 5 yıllık kontrata imza atmıştı. Kulüpten 600 bin euro aylık düz 23 yaşındaki Rumen ılımlı meydan, sarı-kırmızılı ekipte 33 maçta 3 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu.

ANASAYFAYA ÇAĞRIŞTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Share: