Şırnak’ta kocası marifetiyle katledilen esas ile 3 kızı, gözyaşları içre akıbet yolculuklarına uğurlandı

Geçmiş geceleyin İdil ilçesinde Hasan Karaaslan, eşini ve 3 çocuğunu katletti. Görüngü simultane komşuları olan babaannelerinin evinde olan 2 çocuğu ise şans eseri katliamdan kurtuldu. Kuşkulu Karaaslan olayı gerçekleştirdikten sonradan emniyete giderek cebe ile birlikte konfirmasyon oldu. Henüz bilahare fenomen hesabına gelen esenlik ekipleri hayatını kaybeden üç kızı ve annelerinin camit bedenlerini ölü açımı yapılmak üzere Şırnak Oran Hastanesi’ne götürdü.

“SESLER DUYDUM”

Ekipler marifetiyle gözaltına alınan Karaaslan’ın geçmiş ifadesi ise ortaya daha çok. Çağ donduran olaya ilgilendiren detayları anlatan Karaaslan, “Sesler duydum. Beni öldüreceklerini düşündüm. Ego bile sıktım. Eşim farklı odaya kaçtı. Onu birlikte diğer odada vurdum” ifadelerini kullandı.

AĞITLARLA DEFNETTİLER

Kocası Hasan Karaaslan yoluyla 3 çocuğuyla birlikte uykuda pompalı tüfekle öldürülen Leyla Karaaslan ve 3 çocuğu Deniz (17), Ferişte ve Şerife yapılan otopsiden sonra cenazeleri ağababa evine getirildi. İdil’e sınırlanmış Tılela köyüne getirilen cenazeler köy camisinde cenaze namazları kılındı. Elan sonra tabutları omuzlar üzerinde ve ağıtlar eşliğinde köyün mezarlığına getirilerek defin edildi. Defin sırasında Leyla Karaaslan’ın yakınları ağıtlar yakarak ağladı.



Share: