Şırnak’ta 3 çocuğunu ve eşini katleden adamdan geçmiş anlatım: Sesler duydum, beni öldüreceklerini düşündüğüm amacıyla sıktım

Esbak geceleyin İdil ilçesinde Hasan Karaaslan, eşini ve 3 çocuğunu katletti. Fenomen çabucak komşuları olan babaannelerinin evinde olan 2 çocuğu ise yıldız eseri katliamdan kurtuldu. Meşkûk Karaaslan olayı gerçekleştirdikten sonradan emniyete anbean silah ile birlikte tasdik oldu. Daha sonradan görüngü yerine mevrut afiyet ekipleri hayatını kaybeden üç kızı ve annelerinin donmuş bedenlerini ölü açımı cereyan etmek üzere Şırnak Izzet Hastanesi’ne götürdü.

“SESLER DUYDUM”

Ekipler eliyle gözaltına alınan Karaaslan’ın evvel ifadesi ise ortaya daha çok. Nefes donduran olaya ilişik detayları anlatan Karaaslan, “Sesler duydum. Beni öldüreceklerini düşündüm. Ego bile sıktım. Eşim ayrıksı odaya kaçtı. Onu dahi gayrı odada vurdum” ifadelerini kullandı.

Hasan Karaaslan’ın emniyetteki işlemleri sürerken, esas ve kızlarının bile Şırnak Çap Hastanesi’nde otopsi işlemleri devam ediyor.

“PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI”

Komşularından Mualla Saika üstelik Karaaslan’ın ruhsal sorunları yüzünden cinayetleri işlemiş olabileceğini değerlendirdi. Mürtefi Saika, “Hasan’la birçok seneden beridir komşuyuz. Cemaziyelevvel akşam zırh seslerine uyandım. balkona çıktığımızda eşini ve 3 kızını öldürmüştü. Olayı duyduğumuzda çok şaşırdım. Çünkü özlük halinde asude biriydi. tek uzlaştırıcı vardı onunla nakliye işi yapıyordu. Sağa sola çok müdahil biri değildi. Bu olayı vahşetle karşılıyorum. Ruhsal sorunları vardı. Ruh Bilimsel sıkıntıdan ekolojik ortam olduğunu, bunalıma girmiş o şekilde cinayetleri işlediğini düşünüyorum” dedi.



Share: