Şık Tasarımlı Kahve Yanı Bardakları

Kahve tarafı kristal fincan, beraberindeki cam kadeh ve su bardakları ile Türk kahvesi veya diğer içecekleri servis etmek içindir. Kadeh, yanında su bardakları kullanılarak içilebilir. Flüt kadehi, satın alma işleminizle birlikte size hediye olarak verilecek kristal bir pipet ve sap ile tamamlanabilir.

Bohemia kristal renkli kadeh ve yanında su bardağı olan kahve tarafı kristal bardak, sahip olabileceğiniz en mükemmel düğün hediyeleridir. Göz ardı edilemeyecek kadar iyi görünen ilginç bir renk kombinasyonuna sahipler.

Bohemya Kristal Kadehi, selfie seven her çift için mükemmel olan canlı, cesur ve güzel bir kadehtir. Çeşitli bardaklarla güzel bir şekilde eşleşir, ancak kahve tarafı kristal fincanla eşleştirildiğinde gerçekten parlar. kahve yanı su bardağı, girift yapısıyla misafirlerinizin kalbini fethedecek zarif ve narin bir tasarıma sahiptir.

Bohemia Kristal Kadehler

Bohemya kristal kadehi kristal camdan yapılmıştır ve Bohemya’da en yaygın kristal bardak türüdür. Kahve yanında su bardağı, kahve sunumu bir sehpa üzerinde olduğunda kahve için kullanılır. Kristal dondurma flüt kadehle servis edilebilir.

Bir Bohemia kristal kadehi, Avrupa’daki çoğu evde, özellikle Çek Cumhuriyeti ve Slovak Cumhuriyeti’nde bulunan bir tür kristal camdır. Şarap veya şampanya gibi her türlü içecek için kullanılabilir. Kahve yanında su bardağı, sehpa üzerinde kahve servis ederken geleneksel şarap kadehine bir alternatif olarak hizmet eder (veya normal bir şarap kadehi ile servis edebilirsiniz). Kristal dondurma flüt eşliğinde servis edilebilir…

Bohem kristal renkli kadeh, kahve tarafı kristal bardak ve kahve tarafı su bardağı sofralarınıza hoş bir tasarım dokunuşu katmak için tasarlandı. Bohemia kristal renkli kadeh ve kahve tarafı su bardağı el üfleme camdan, kahve tarafı kristal fincan ise akrilikten yapılmıştır.

Bu ürünleri, su bardağında soğuk bir içecek servis etmek veya masa düzeninize güzel bir tasarım dokunuşu katmak veya masanın kahve tarafında sergilemek gibi partileriniz için kullanabileceğiniz birçok yol var.

Bohemia kristal renkli kadeh, kahve tarafı kristal bardak, kahve tarafı su bardağı içecek sunumunda kullanılabilecek bir bardak takımıdır. Gözlükler güzel bir tasarıma sahiptir ve ayrıca farklı boyutlarda gelir. Bu bardaklar, raflarda harika göründükleri ve herhangi bir barı veya mutfağı daha çekici hale getirdikleri için sadece markalar için değildir.

Duru Crystal, kristal renkli kadeh, kahve yanı kristal bardak, su bardağı ve dondurma kalıplarından oluşan harika bir ürün yelpazesi yaratmıştır.

Şirket, zarif stili ve Bohem tarzı ile yüksek kaliteli yenilikçi ürünler tasarlaması ve üretmesiyle tanınmaktadır ve bu ürünler piyasada bugüne kadar çokça yer almaktadır.

Bohemya kristal kadehi, herhangi bir partiyi aydınlatmak için tasarlanmış ve yapılmıştır. İçi su dolu olduğu için su bardağı olarak da kullanılabilir.

kahve sunumu nasıl yapılır

– Kadehi buzla doldurun, kadehteki buzlu kahvenin üst tabakası için kahve çekirdeklerini ve şekeri ekleyin.

– Bardağın büyük tarafından küçük tarafına doğru istenilen miktarda buz oluşana kadar soğuk su dökün.

– Krem şanti veya badem gevreği gibi garnitürlerle süsleyin

Share: