Seyhan Belediyesinden Antalyalı selzedelere yandım

Seyhan Belediyesi, sabık hafta katmerli yağışlar dolayısıyla selin vurduğu Antalya’nın Kumluca ilçesindeki selzedelere yardım elini uzattı.

Yardımseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine yaymak amacıyla hizmete açılan İhtiyaç Bankası, bu sefer hâkim nedeniyle mağdur olan Kumluca’da vatandaşlar için bakım verdi. Ekipler, yardımseverlerin bağışladığı ürünlerden oluşan gıda paketlerini Kumluca’daki selzedeler amacıyla hazırlayıp kamyonlara yükledi.

Aşırı yağışlar zımnında başat basan binalar için onarım ekipmanlarının yanısıra Seyhan Belediyesi atölyelerinde üretilen saffet malzemeleri ile çöz ve aut cephe boyaları da sel bölgesine gönderilen malzemeler arasında düz aldı.

Seyhan Belediye Reisi Akif Eksiksizlik Akay, halkın refahı, huzuru ve mutluluğu için üretip, ürettiğini da paylaşan bire bir şehremaneti olduklarını rapor ederek, “Üretimden mevrut gücümüzü gerekseme sahibi olan cemi yurttaşlarımız üzere kullanıyoruz. Antalya’bile yaşanan başat felaketi hepimizin etraflıca üzdü. Selden hırçın etkilenen yurttaşlarımıza esbak olsun dileklerimizi iletiyoruz. Selzede yurttaşlarımın yaralarının sarılması üzerine sıklet hissettik ve yetkililerle yapılan görüşmelerin arkası sıra baskın basan binaların temizliği ve onarımı üzere boya, günahsızlık ve tamirat malzemeleri ile selden etkilenen yurttaşlarımız için hazırladığımız gıda kolilerini ilişik makamlara teyit ettik. Yurttaşlarımızla dayanışmamızı muttasıl sürdüreceğiz” dedi. – ADANA

Share: