Serencam dakika: Jose Sosa’nın çarkıt eşi biberli haberi paylaştı! ”Yeni sevgilim çocuğumu kaçırdı, polisler arkalama etmiyor!”

Sonuç zaman haberleri: Fenerbahçe ve Trabzonspor’un bozuk futbolcusu Jose Sosa ile boşanan Caro Alluralde’ye şişman yepyeni! Sosyal iletişim araçları hesabından paylaşım eden Caro Alluralde, çocuğu Antonia’nın kaçırıldığını açıkladı. Polisle irtibatta olduğunu duyuran Alluralde, gelişmeleri takipçileriyle paylaşacağını duyurdu.

“POLİS BANA YARDIM ETMİYOR”

Sosa’dan ayrıldıktan bilahare hayatına Arjantin’de devam eden Caro Alluralde’nin kullanılmamış doğan çocuğu kaçırıldı.

Alluralde, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda yıpranmamış sevgilisi El Kitabı Diaz ile birlikte dünyaya getirdikleri Antonia isimli çocuğun kaçırıldığını tabir etti. Caro Alluralde, çocuğu kaçıran kişinin ise bakir sevgilisi Manuel Diaz olduğunun ortaya çıktığını öne sürdü.

Polisin namına müzaheret etmediğini tez eden Alluralde, yetkililerden yardım beklediğini belirtti.

İŞTE ALLURALDE’NİN AÇIKLAMASI;

“EL KITABI DIAZ VE YANLIŞLIK ORTAĞI KAÇIRDI”

“İki alın; El Kitabı Diaz ve suç ortağı Tutarık Ruffo evime girerek kızımı kaçırdı. Korkaklar kabil kaçıp, telefonlarını kapatmışlar. Bu iki b..kun yaptığını paylaşın. Bu benzeri yardım çağrısıdır ve avukat Fernando Burlando bana bindi oluyor. Antonia’nın bana ihtiyacı var.”

“FARELER GİBİ KAÇARKEN GÖRDÜM”

“Buldum! Manuel Diaz ve Epilepsi Ruffo’nun zaman öğleden bilahare kızımı kaçırdığı görülüyor. Antonia benim evimdeyken bunu gerçekleştirdiler. Kızımla birlikte fareler kadar koşarak kaçarken onları gördüm. Lütfen bu korkakların yaptığını işaret. Polis Güçleri yardım etmiyor, çaresizim.”

AVUKAT FERNANDO BURLANDO KİM?

Caro Alluralde’nin açıklamasında kayran verdiği avukat Fernando Burlando ise Arjantin’de berenarı maruf bir isim. Bir Nice majör davada düzlük alan Burlando’nun adı, eski topçu Diego Armando Maradona’nın bozuk eşiyle arasındaki davada Arjantinli futbolcunun karşısında yer almasıyla dünya gündemine yayılmıştı.

ANASAYFAYA GÖSTERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Share: