Sendikalardan GMİS’e taziyet ziyareti

Münezzeh Maden-İş, Türe-İş ve Petrol İş temsilcileri GMİS’e taziyet ziyareti gerçekleştirdi.

Sili Beyaz Zehir-İş Umumi Başkanı Fahrettin Kütükçü ve Hak-İş Konfederasyonu Zonguldak İl Başkanı Nihat Oruç, Genel Eroin İşçileri Sendikası’na (GMİS) taziye ziyaretinde bulundu.

Katışıksız Beyaz Zehir-İş Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü ve Adalet-İş Konfederasyonu Zonguldak İl Başkanı Nihat Oruç, GMİS’i ülfet ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ile görüştü. Ziyarette, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Yazman Ertan Kaya, Umumi Örgütleme ve Terbiye Sekreteri Tayfun Çipo amade bulundu.

Kütükçü ve Oruç, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Alım Müdürlüğü’nde meydana gelen grizu faciasında yaşamını yitiren 41 beyaz zehir işçisi amacıyla Genel Başkan Yeşil ve yöneticilerine taziyelerini iletti.

Öte yandan Petrol-İş Düzce Ofis Başkanı Mehabetli Işık, Komutan Yardımcısı Mustafa Emel, Finansal İşler Komutan Yardımcısı Fırat Kamer, GMİS’i görüşme ederek Umumi Başkan Kağan Yeşil ile görüştü.

Işık ve bölüm yöneticileri, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Organizasyon Müdürlüğü’nde meydana gelen grizu faciasında yaşamını yitiren 41 eroin işçisi için Genel Başkan Yeşil ve yöneticilerine taziyelerini iletti. – ZONGULDAK

Share: