SELIM Tümen Kadro Başkanvekili Ünal, Kahramanmaraş’ta konuştu Açıklaması

YANLIŞSIZ Parti Kadro Başkanvekili Mahir Ünal, “Bilcümle dünyada Cumhurbaşkanımızın liderliği, dünya barışına katkısı, küresel krizlerin çözümüne katkısı takdirle karşılanırken içeridekilerin Erdoğan düşmanlığını çakozlamak çok tahakküm.” dedi.

Ünal, Kahramanmaraş ziyaretleri kapsamında kentteki gâh okulları gezerek idarecilerle ve öğretmenlerle tıpkısı araya geldi.

Cuma namazı çıkışı gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Ünal, 20-25 sene öncesine kadar terbiye imkanlarının mahsus okullarda olduğunu söyledi.

DOĞRU Öğür iktidarları ile büyüklük genelindeki tam okullarda alçak anlamda iyileştirmeler yapıldığını anlatan Ünal, ??”Şu anda biz büyüklük genelinde eksiksiz okullarımızı, o okulda okuyan öğrencilerimizin tamlık ihtiyaçlarını karşılayacak, eğitimini, öğretimini, dünyaya erişimini, bilgiye erişimini sağlayacak bütün imkanları sağlıyoruz.” diye konuştu.

Altılı masanın akıbet 20 yıldır iktidarda olması halinde şu zaman verilen hizmetlerin hiç birisinin olmayacağını anlatım fail Ünal, şöyle konuştu:

“Merek ediyorum altılı ganyan masada oturanlar var evet hani 6+1 diyorlar bir bile ‘dolapta saklananlar var henüz onlar çıkmadı’ diyorlar. Deminden bu altılı masa Allah aşkına 20 yıldır iktidarda olsaydı olamazlardı dahi bu yapılanlardan tıpkı tanesini yapabilir miydi? Bunların ayrımsız araya gelip henüz zat aralarındaki ilişkiyi düzenlemeyen bu şahıslar, politik partiler bu ülkeyi elbette yönetecekler. Yani özlük aralarındaki ilişkiyi yürütemeyen insanlar bu ülkenin krizlerini elbette çözecekler. Bu ülkenin ihtiyaçlarını elbette görecekler. Kemal Kılıçdaroğlu, hangi diyordu, ‘Tığ Türkiye’yi İzmir’i yönettiğimiz üzere yöneteceğiz’, ‘Tığ Türkiye’yi İstanbul’u yönettiğimiz üzere yöneteceğiz’ bakın bu milletin irfanını hafife almasın kimse. Bu kavim hangi yaptı? Bu kavim ilk bizi belediyelerde denedi ondan sonra bize iktidarı verdi. Biz belediyelerde sınavı geçtik, ondan sonraları bu millet bize iktidarı tasdik etti. Şimdi bunlar Türkiye’yi İzmir’i, Ankara’yı, İstanbul’u yönettikleri gibi yöneteceklerse vay bu Türkiye’nin haline.”

Ünal, bir gazetecinin Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Azamet Başkanları 22. Toplantısı’nda Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ın çekilen fotoğrafıyla ilgilendiren sorusu konusunda, Cumhur Reisi Erdoğan’ın global liderliğinin kimesne marifetiyle tartışılamaz olduğunu vurguladı.

Ünal, şöyle devam etti:

“Cumhur Reisi Erdoğan’ın Rusya- Ukrayna savaşında aldığı inisiyatif, tahıl koridorunun açılması ve hububat krizinin çözümünde aldığı öncecilik, BM Umumi Sekreteri’nin ifadesiyle zaman sayın Cumhurbaşkanımız, liderliği, hal kapasitesi ve arsıulusal krizlerin çözümüne sunduğu katkıyla şuanda küresel ölçekte yeryüzü faziletli hal kapasitesine erbap şef. Illet? Çünkü Cumhurbaşkanımız hem BM ile hem AKARSU ile hem BENDE ile hem Ukrayna ile hem Rusya ile hem Çin ile herkesle masaya oturabilen haddinden fazla boyutlu, çok tabakalı tıpkısı diplomatlık yürütebilen global ölçekte ayrımsız lider. Bütün dünyada Cumhurbaşkanımızın liderliği, acun barışına katkısı, küresel krizlerin çözümüne katkısı takdirle karşılanırken içeridekilerin Erdoğan düşmanlığını çakozlamak haddinden fazla pres. Yani biz şunu söylüyoruz. Tabii ki uymaz olacaksınız, elbette kim bizim siyasi rakiplerimiz olacak siyasette rekabet vardır. Ama siyasette düşmanlık yoktur. Bunların Erdoğan düşmanlığı ve DOĞRU Fırka düşmanlığı imdi Cumhurbaşkanımızın küresel bir oyuncu haline gelmesiyle neye dönüşecek? Merak ediyorum. Onlar de bence mutlu olmalılar Cumhurbaşkanımız Türkiye’yi entrika ediyor.”

Ünal, Avrupa’dan bir nice kişinin kışı eylemek üzere Türkiye’ye gelmeyi düşündüğünü anlatım ederek, Türkiye’nin seçme güzeşte aktarılma büyüyerek yoluna bitmeme ettiğini dile getirdi.

Mahirane Ünal, “Türkiye, Allah’ın izni ile önümüzdeki 5 sene çok ağırbaşlı anlamda hem bölgesel anlamda hem toptan anlamda üretimiyle, ihracatıyla, büyümesiyle eş kaynağıyla, potansiyeliyle, tedarikiyle, emtiasıyla, lojistiğiyle Türkiye, iri benzeri lehçe okkalı olacaktır.” ifadelerini kullandı.



Share: