SELIM Parti’li Şarap: “Kılıçdaroğlu’nu kınıyorum”

YANLIŞSIZ Parti Erzincan Mebus Belgit Şarap, “Eroin ticareti ve mal aklayarak akan açığı kapatmak üzere sıkılma donör bire bir iftirayı kahraman Türk polisi ve gururlu jandarmamıza atan Kılıçdaroğlu’nu kınıyorum.” dedi.

Çakır, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Cumhuriyet’in 99. yıl dönümünde TOGG’un sıra üretime geçtiğini ancak ara sıra çevrelerin Türkiye’nin ilerlemesini hazmedemediğini söyledi.

CHP Umumi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını nâkil Çakır, şunları kaydetti:

“Elan güzeşte hafta gururlu Türk ordusuna ‘kimyasal cebe kullandı’ iftirası atan hekim müsveddesinin ihaneti unutulmamışken, bu misil üstelik bahtsız ayrımsız iftira bu ülkenin ana aykırılık partisinin genel başkanından geldi. Metal ticareti ve para aklayarak akan açığı durdurmak kabilinden perde donör bire bir iftirayı, kahraman Türk polisi ve gururlu jandarmamıza atan Kılıçdaroğlu’nu kınıyorum. Milletimizin varlık ve refahı amacıyla geceli gündüzlü çalışan, bu uğurda canlarını feda fail vakur düzenlilik güçlerimize atılan bu bühtan milletimizi etraflıca üzmüştür. Kılıçdaroğlu’nu, mecmu çeri, polis güçleri ve bitirmiş mensupları, sülale ve yakınlarından özür dilemeye nida ediyorum.”

Burhan Çakırdoğan, “Kılıçdaroğlu’nun, Amerika ziyaretinde aldığı emirleri uyguladığını, bed iftiralarla gündemi değiştirme çabası içinde olduğunu” tabir etti.

SELIM Fırka Sazak Mebus Ali Cumhur Taşkın dahi TOGG’un dizi üretimine başlanmasına ait açıklamalarda bulundu.

Share: