SELIM Parti’li Çilez: “Hizmette yarışma çağrımıza muhalefetin cevabını bekliyoruz”

YANLIŞSIZ Parti Amasya Mebus Hasan Çilez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhalefete yaptığı “nişane ve hizmet siyasetinde konkur” çağrısına, muhalefetin cevabını beklediklerini söyledi.

Çilez, Meclis’te düzenlediği matbuat toplantısında, Erdoğan’ın partisinin bugünkü takım toplantısında, muhalefete, “eser ve hizmet siyasetinde konkur” çağrısında bulunduğunu anımsattı.

Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde yaptıkları ve açıkladıkları projelerin, milleti heyecanlandırdığını vurgulayan Çilez, hedeflerinin iri Türkiye olduğunu kaydetti.

Hasan Çilez, “Kişileri ve olayları bırakalım, projeleri konuşalım, ölçüm da milletimiz olsun. Bu kemiksiz çağrımıza muhalefetin cevabını bekliyoruz.” diye niteleyerek konuştu.

İYİ Öğür Genel Başkanı Meral Akşener’in, partisinin kadro toplantısındaki, “O masaya oturmaya on paralık niyetimiz namevcut. Zira tığ; o pislik masasını dağıtmaya, saray görünümlü kumarhanenizi bile başınıza yıkmaya geliyoruz” sözlerinin sorulması üzerine Çilez, bunun, çok mutsuz tıpkı açıklama olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Kavim Kütüphanesine bel eden Çilez, “Bizim Kavim Kütüphanemiz var. Orada etkili bire bir eser var. Orayı, eksantrik yapılara benzetiyor kabil. O Külliyenin içine aynı el girmesini, alelhusus Kavim Kütüphanesini gezmesini Sayın Akşener’e tavsiye mektubu ediyorum. Saray sözünden utanacaklar mı, göreceksiniz, orayı gezdiklerinde.” değerlendirmesinde bulundu.

Share: