Şehir Partili Baltalık’tan ‘Altılı Masa’ya tepki: “Tutkun tıpkısı sesle kınamanız ehliyetli mi, neyi bekliyorsunuz?”

Yurt Partili Baltalık’tan ‘Altılı Masa’ya tepki: “Hastalıklı aynı sesle kınamanız ehliyetli mi, neyi bekliyorsunuz?”

KIRŞEHİR – Şehir Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, yavru yaşta evlilik ile ilişik yaptığı matbuat açıklamasında, İslamiyet’e sunma şişman zararı bu anormal düşüncede olanların verdiğini söyledi.

Tümen diyar binasında planlı basın açıklamasında mütekellim Baltalık, “Elan oyun çağında iken yıllarca seksüel istismara maruz küsurat ve ‘ama dini nikah yapılmıştır’ savunmasıyla normalleştirilmeye çalışılan bu ağlatı karşısında sessiz kalınması cins değildir” dedi. Vicdanların yaşanan rezaleti savunamayacağını nâkil Baltalık, “Hiçbir vicdan ve politik düşün bu rezaleti savunamaz. Şehir Partisi iktidar olduğunda şayet benzeri çocuğun kılına uymazlık verildiği ortaya çıkarsa hiçbirinizi affetmeyeceğiz. Hak terazisinin ayarını bozduğunuz zaman insanlığı dehşete düşüren skandalları maalesef daha aşkın duyacağız. Bu olaya eskiden ‘kovuşturmaya vadi yoktur’ kararı veren savcı, olayın üstünü kapatmaya çalışan manşet kuvvetlerine, kemik yaşına büyüklüğünde rapor düzenleyen hekimlere ve bu olayda sorumluluğu mevcut herkesle hâkimiyet önünde hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı.

Yaşanan fenomen sonrası tepkileri incelediklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yuvarlamak amacıyla kendilerini umutmuş kabilinden hazırlayan ‘Altılı Masa’ya dahi seslenen Gülay Baltalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Siz neyi bekliyorsunuz? ‘Aman cemaatleri kızdırmayalım, aman tarikatların tepkisini almayalım’ diyerek cılız benzeri sesle kınamanız ehliyetli mi? Düşünce kaygısı ile siyasa yapacaksanız yere batsın o siyasetiniz. Bala tecavüzcülerinin oylarına mı talipsiniz. İslamiyet’e arz iri zararı bu sapıkların verdiğini bile kimesne unutmasın.”

Share: