Saylav Tutdere ve Komutan Torunoğlu biraraya geldi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Mebus Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Tecim ve Uran Odası (ATSO) Başkanı İrfan Torunoğlu’nu müzakere ederek ‘kırnak olsun’ dileklerini iletti.

CHP Mebus Abdurrahman Tutdere’ye İl Başkanı Burak Binzet, Kalıp ilçe Başkanı Hüseyin Icat ve yönetim kurulu üyeleri zevcelik etti. Ziyarette ATSO Umumi Heyet üyesi Fatin Rüştü Dayanabilen Turani bile amade bulundu.

ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu vasıtasıyla karşılanan Saylav Tutdere, ATSO’nun site üzere koskocaman aynı sivil sosyete kuruluşu olduğuna özen çekerek Komutan Torunoğlu’na ve idare kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Tutdere, “Ticaret ve sanayi odası benzeri kentin kalkınması ve lokomotiflerin harekete geçirilmesi noktasında eke aynı gurur olma özelliğini taşırken, hele ticaret erbaplarının sevgili ve sıkıntılarının yanında Adıyaman’a ekleme derece ulama sağlayan firmaların önünü açma noktasında muhteşem fariza üstlenmektedir. Bundan geçmiş olduğu kadar artık bile işbirliği ve diyalog içerisinde olacağız. Bu anlamda Adıyaman Ticaret ve Uran Odası Başkanı İrfan Torunoğlu’na ve divan üyelerine güzel iyi olsun dileklerinde bulunuyorum. Umarım Adıyaman amacıyla domuzuna işlere imza atarlar” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade fail ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu ise, “Büyük ziyaretiniz zımnında sizlere ve parti yönetimine teşekkür ediyorum. Her sektörden, potansiyelden ve hatır yapısından oluşan kıvrak benzeri ekiple yola çıktık. Divan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz birbirinden gelişigüzel insanlardan oluşuyor. Bu şehre bu ülkeye karşı sorumluluklarımız var. Ben ve arkadaşlarım haddinden fazla husus yapacağımıza inandığımız bu yolculuğa beraber çıktık. Üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında sizlerle işbirliği içerisinde olacağız” diye niteleyerek konuştu. – ADIYAMAN

Share: