Saylav Taş: “Çalmadık bap, sıkmadık ahali bırakmayacağız”

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan SELIM Fırka Adıyaman Saylav Yakup Taş, çalmadık bap sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde DOĞRU Öğür vasıtasıyla başlatılan ‘Yüz yüze 100 dönüş’ sloganı ile değme ahit aynı ilçeyi müzakere fail YANLIŞSIZ Parti Adıyaman mebus Yakup Taş Sincik ilçesinde türlü ziyarette bulundu.

DOĞRU Fırka İlçe Başkanı Fikret Gariban, il umumi sedir üyeleri Abuzer Yaşar ve Mehmet Yağız yoluyla karşılanan Saylav Taş, ilçe merkezindeki esnafları bir bir dolaşarak ilçede yapılan amme hizmetleri ve yapılması müstelzim çalışmalar ile ait düşün alışverişinde bulundu. Saylav Taş ve beraberindekiler elan sonraları Sincik önceki devir belediye başkanları Hasari Altıntel ve Mehmet Buz’u ülfet etti.

Sincik ziyareti ile ilgili değerlendirmede mevcut Mebus Taş, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde SELIM Parti’mizin başlattığı ‘Yüz yüze 100 periyot’ sloganı ile seçkin çağ Adıyamanımızın tıpkısı ilçesini müzakere ediyor, vatandaşlarımızla aynı araya gelerek istişarede bulunuyoruz. Yapılan kamu yatırımlarını yerinde inceliyor, yapılması müstelzim hizmetleri belirleme ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamını ve gönderdiği mektupları vatandaşlarımıza iletiyoruz. Sincik halkı bundan önceki seçimlerde Cumhurbaşkanımıza verdiği desteği 2023 seçimlerinde da vereceğine inanıyorum. vatandaşlarımız ile yaptığımız sohbetlerde bunu gördüm. Sincik halkı her ahit Cumhurbaşkanımızın yanı sıra oldu. Bize düşen de vatanını, milletini, bayrağını ve Cumhurbaşkanı’nı dost bu bölüt hizmetin yeryüzü iyisini getirmektir. Bugüne kadar olduğu kabil imdi üstelik yeryüzü bol şekilde bakım etmeye bitmeme edeceğiz. İlgi ve alakalarından dolayı Sincik halkına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. – ADIYAMAN

Share: