Samsunspor Maharet Direktörü Hüseyin Eroğlu’dan Ankara Keçiörengücü değerlendirmesi Açıklaması

Spor Kıç 1. Lig’in 15. haftasında Ankara Keçiörengücü’hangi misafir olacak Yılport Samsunspor’un beceri direktörü Hüseyin Eroğlu, sonuç haftalarda yakaladıkları çıkışı bitmeme yol açmak amacıyla çalıştıklarını söyledi.

Eroğlu, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği matbuat toplantısında, takımın 3 haftadır kazandığını hatırlattı.

Oynadıkları gani futbolu skora de yansıttıklarına meni fail Eroğlu, “Keçiörengücü dahi ligin sunu dolgunca takımlarından birisi ve tığ deplasmanda oynayacağız. Çıkışımızı bitmeme ettirmek istiyoruz.” dedi.

Özellikle sezon sonu hedeflerine aksetmek amacıyla içeride ve dışarıda hangi yaptıklarının heybetli olduğuna dikkati calip Eroğlu, “Şu an yakaladığımız ivmeyi devam ettirmemiz gerekiyor. Rakip sahada oynayacağımız oyunun skor anlamında bizi mutlu etmesi gerekiyor. Bütün planlarımızı bu yönde yapıyoruz. Tabii kim rakibimizin dahi dinç yanları var, tığ da dinç yanlarımızı imdi ortaya çıkararak istediğimiz 3 puanla oradan benzemek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası ile alay malay art arda 5 karşılaşma kazandıklarını nâkil Eroğlu, “Tabiatıyla adamakıllı benzeri galibiyet serisi yakaladık amma ligde on paralık görgüsüz maç yok. İlk hedefimiz Keçiörengücü maçı. Bu karşılaşmayı gür benzeri şekilde geçtikten sonradan önümüzdeki maçlara okşamak istiyoruz.” diyerek konuştu.

Sakat oyuncuların durumu

Takımda Yusuf Emre Gültekin, Fofana, Mücahit Albayrak, Yusuf Abdioğlu’nun sakatlıklarının devam ettiğini, Zeki Yavru’nun ise hafif sakatlığı bulunduğunu belirten Eroğlu, “Bu oyuncuların iyileşmesi bizim için büyük ama sistemsel anlamda topçu odaklı değil oyunsal odaklı tıpkı program üzerinden gidiyoruz. Eksiklerimiz bizim amacıyla iri bire bir kaybolma ama ayrıksı oyuncularımızı da ongun şekilde hazırlayıp bol serencam almak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Yılport Samsunspor, 27 Kasım Ahzüita haset deplasmanda oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik yönetmen Eroğlu yönetiminde, futbolcular pas ve taktik çalışması yaptı.

Share: