Ressam Melise Harris “Ascension” isimli önceki şahsi sergisini Ankara’da açtı

Ressam Melise Harris “Ascension” isimli evvel zatî sergisini Ankara’da açtı.

Çankaya ilçesinde bulunan Canvas Dip Gallery’da açılan sergi sanatseverlerden yoğun bandaj gördü.

Melise Harris açılışta yaptığı açıklamada, önceki şahsi sergisini açtığı üzere haddinden fazla bahtiyar olduğunu söyledi.

8 yaşından beri kılık yaptığını nâkil Harris, “Kılık açmak benim için tıpkı dinamit. Elan önceki birçok sergiye katkıda bulundum. Ancak bu benim önceki zatî sergim. O açıdan çok gururluyum.” dedi.

Harris, sonsuz öğrenmeye ve üretmeye çalıştığını belirterek, “Daha geçmiş da çizerlik yaptım. Bir Nice mektup kapağına illüstrasyonlar yaptım. Hususi ayrımsız konferans merkezinde bir süre kılık öğretmenliği yaptım. Ayrıca statü dersleri vermeye bitmeme ediyorum. Bu geçmiş sergimde bana bindi olan Canvas Dip Gallery sorumlusu Atılgan Bayar Bey’e birlikte haddinden fazla teşekkürname ediyorum. Sergim 20 Teşrinisani tarihine kadar berrak olacak. Tamlık sanatseverleri sergimi görmeye bekliyorum.” diyerek konuştu.

Melise Harris kimdir?

1996’da Endonezya’nın Bali şehrinde doğdu. 2013 yılında iyicene sanatlar eğitimi amacıyla Türkiye’ye geldi. Ankara Güzel Sanatlar Lisesi’nden 2017 yılında çıkışlı olan genç artist peşi sıra Hacettepe Üniversitesi Fena Hâlde Sanatlar Fakültesi Statü Bölümü’nde eğitim gördü.

Share: