Ortopedik mânialı Bilgi, özlük yuvasını kurmak istiyor

Kahramanmaraş’ta ortopedik engeli kâin 42 yaşındaki Bilgi Sarı, babasının üzerindeki mal varlığı yüzünden alamadığı mânialı maaşının bağlanarak evlenip mutlu ayrımsız yuva inşa etmek istiyor.

Onikişubat ilçesi Üngüt Mahallesi’nde temel ve babasıyla hayatiyetli yüzde 50 ortopedik raporu kâin Hikmet Zerrin, evlenip yuva inşa etmek istediğini söyledi. Ortopedik rahatsızlığının olduğunu ve bacağının birinin 10 santimetre güdük olduğunu belirten Bilgelik Soluk, “Ego 42 yaşındayım. Ailemin mal varlığı yüzünden, benim mânialı maaşım kesildi. ve benim tek şekilde gelirim namevcut. Dahi afiyet sigortası üzere gelişigüzel kamer 200 TL ödüyorum. Benim yüzdelik elli mânialı raporum var. Şuan ben maaş alamıyorum” ifadelerini kullandı.

“Ben teehhül etmek istiyorum, evlendiğim ahit maaşımın bağlanacağını söylüyorlar” diyen Soluk, “Bağlandığı zaman da bir düzenim tamam. Şu an tıpkı düzenim yok, akilane aklık tıpkısı bakanım yok. Annem var 65 yaşında. Ben de bir tane başıma bire bir eş çeviremiyorum. Familya namevcut, adam bulunmayan” ifadelerini kullandı. – KAHRAMANMARAŞ

Share: