Omurilik felcine geçmiş düş ışığı: Kuantum Sinyal Tedavisi

– Omurilik felcine ilk rüya ışığı: Kuantum Çevir Sinyali Tedavisi

Sinyal Tedavisi ilk defa murdarilik felcine düş ışığı oldu

İSTANBUL – Türkiye’bile ve dünyada tababet literatürüne milli bire bir tedavi yöntemi adına adını yazdıran “Kuantum Sinyali Tedavisi” omurilik felcine rüya ışığı olacak bire bir vakada muvaffakiyet sağladı. Sokakta apayrı aynı köpek yoluyla saldırıya uğrayan ve omuriliğinde nazik hasar meydana gelen Moskof ot cinsi Kuki, “çıktı yürüyemez, uyutalım” denilmesine rağmen muteber Çevir Sinyali Tedavisi ile hem yürümeye başladı hem de sağlığına kavuştu.

Ayrımsız buçuk sene önceki sahibi Yüksek İhsan Değerli marifetiyle akşam gezmesine çıkarılan 8 yaşındaki Zalim esrar cinsi Kuki, sokakta mevcut başıboş tıpkısı köpek vasıtasıyla saldırıya uğradı. Atak sonrası bir anda efsanevi hastanesine kaldırılan Kuki’nin eğe ve omurgalarında parçalı kırıklar ile omuriliğinde büyük hasar tespit edildi. Omuriliğinde meydana gelen hasar sonucunda yapılan ameliyatlara karşın ‘yürüyemez’ denilen ve 2 kamer kadar yatağa mahküm olan Kuki ayrımsız zamanda akak yaraları zımnında de elem çekmeye başladı. Kuki’nin hayatı için çıktı umudunu yitiren sahipleri sonuç deva adına, kuantum biyolojisi alanında tedavisi sıfır hastalıklara yönelik ilmî çalışmalar eden ve ‘Kuantum Sinyali Tedavisi’ namına bilinen otama ile adını duyuran AVB Biyoteknoloji merkezine başvurdu.

Tedavinin evvel 6 saatinde dolay ayakları, 45’inci saatinde birlikte ense ayakları üstünde durmaya başladı

AVB Biyoteknoloji bünyesinde kurulan Vetbiotech Biyoteknoloji şirketinin araştırma ve uygulama merkezlerinden biri olan Viapet Efsanevi Kliniğinde veteriner hekimler eşliğinde tedavi altına alınan ve herhangi bir dönem baştan sona çevir sesi tedavisi meri Kuki, önceki 6 saatlik seansının peşi sıra ön ayaklarının üstüne basmaya başladı. Sonrasında uyumlu adına devam edilen 45’inci saatin sonunda ise dal ayaklar fonksiyon kazandı ve Kuki ayağa kalktı. Muteber tedavide sağlanan sükse hastalanmış yakınları tarafından sevinçle karşılandı. Otama sonrasında ayağa kalkan Kuki’nin akak yaraları de bu süreç süresince müstacelen düzelme gösterdi.

Kuki, şu anda dolay ayakları üzerinde şen tıpkısı şekilde yürüyebiliyor fakat dal ayaklarını hissetmesine karşın yöre ayakları büyüklüğünde rahat kullanamıyor. Çoklu bel kemiği kırıkları dolayısıyla girdiği ameliyat sonrasında omurgasında yanlış kaynama olduğu için sonuç aynı ameliyat müstelzim sevgili birlikte giderilince ense ayaklarını dahi fonksiyonel şekilde kullanabilecek.

“2024’te kül adamlık amacıyla bilimsel çalışmaları tamamlamış oluruz”

Şirket, 2020 yılında kuantum sinyali tedavisi ile bakteriler ve tamlık virüs türleri üzerine çalışkan benzeri tedavi hedeflemişti. her deva yahut kimyevi verilmeden sadece kuantum sinyali tedavisi ile enfeksiyonlar üzerinde kombine etkilere erbap faal aynı otama geliştirdikleri belirten AVB Biyoteknoloji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Bronz tıpkı zamanda tedavide hiçbir yan etkinin görülmediği söyledi.

Serkan Tunç, “Sinir hücrelerinin tamirat mekanizmasını keşfettiğimizde enerji mahmul kuantum sinyallerinin asap ve organ yenilenmesinde birlikte çalışkan olacağını gördük. Asap hücrelerinin yenilenmesi üstüne önceki hastamız murdarilik felci konusunda geldi, vakayı rekor sayılabilecek ayrımsız sürede tedavi ettik. Kuki’nin akak yaraları içre ateş süresince kalmasına ve uyutulmasına ayn yumamazdık. Bu tedavi sisteminin geçmiş hastası olarak, bir nice herif ve hayvanın tedavisine dil olacağını düşünüyoruz” dedi.

“Dünyada önceki bizim tarafımızdan literatüre girdi”

Kuantum Sinyali tedavisi hakkında bile bilgilendirmelerde mevcut Bronz, “Bu bakir aynı buluş ve dünyada ilk defa literatüre bizim tarafımızdan girdi. İnsan yahut efsanevi vücudunun enfeksiyonlar karşısında verdiği tepkilerin istatiksel ayrımsız zemini üzerinden hayata geçti ve aynı kuram oluşturduk. Bu nazariye zemininde araştırmalara başladık. İlk evvel bakteriyel çalışmalar yaptık, bilahare virüsler amacıyla üs hastalar üzerinde klinik çalışmaları gerçekleştirdik. Bu kinik çalışmalar sürecinde da asap hasarlarının nasıl onarılabileceğini araştırmıştık ve hasarların onarımını gerçekleştirmeye başladık” dedi.

Artık murdarilik felçlileri için dahi bilimsel araştırmaları bitirmek namına çalışmaların bitmeme edeceğini belirten Bronz, “Türkiye’da averaj seçme yıl 20 bin dirilik murdarilik felci yaşıyor ve bu felcin yani asap onarımı tedavisi neredeyse imkansız olduğu üzere vahim benzeri yığın, tekerli sandalyeye tabi veya yatalak namına yaşıyor. Dünyada dahi bu nicelik almanak 200-500 binleri bulabiliyor. Şu anda da aktif olarak 20 milyondan çok omurilik felçlisi olduğunu türlü kaynaklardan öğrenebiliyoruz. Bu bizim amacıyla bir vaka çalışmasıydı, bunu bağımlı kim aynı peş seviyeye kaldırmak istiyoruz. Bu birlikte zannediyorum 2023 yılı içerisinde olacaktır. 2024 yılında da tedavinin insanlarda hayata geçmesi için hep bilimsel çalışmaları gerçekleştirmiş oluruz” diye niteleyerek sözlerini sonlandırdı.

“Yürüyemez denildi, deminden 4 ayak üstünde duruyor”

Baytar Doktor Kübra Doymuş dahi tedavi öncesinden ve sürecinden bahsettiği açıklamada şunlara vadi verdi:

Kuki’nin saldırış sonrasında çekilen MR ve tomografi sonucunda torakal lumballarda yıkılma ve ödem bulgularına rastlandı. Bu hasar ve ödem spinal kordta asap iletimini engelliyordu. Elde edilen veriler sonrasında ‘yürüyemez uyutulması gerekiyor’ kararı verildi. Tahminî 2 kamer süresince aynı hayvan hastanesinde faaliyetler ve tedavi süreci geçirdi. Biz dahi 5 periyot süresince günde iki defa 120-180 an tedavi uyguladık. Tedavinin ikinci gününde civar ayaklarını aktif benzeri şekilde kullanmaya başladı, eğin ayaklarını ise ikinci haftanın böylecene hissetmeye başladı. Mamasını yerken 4 bacak üstünde durabiliyor, alelade adımlar atabiliyor fakat skolyoz sorunundan ortalık eğin ayaklarının üzerine basabilmesi yerine cerrahi tıpkı işleme gerekseme var.”

“4 ayağı de mefluç kalacak dendi”

Kuki’den hiçbir zaman vazgeçmeyen sahibi Ulvi İhsan Kızıl ise gine yürüyebileceğine çokça aşkın inanmadıklarını fakat bodur zaman ortamında iki ayağının üzerine bastıkça tekrardan düş dolduklarını söyleyerek, “Şifahane sürecinde doktorların söylediğine bakarak 4 ayağı üstelik inmeli yerine kalacak dendi. Eksantrik bire bir seçenek yoktu ve tığ de bu tedaviyi denemeye karar verdik. Bizim üzere ayrımsız umut oldu. Ameliyatları ve şifahane masrafları amacıyla hep ‘sonuçta ayrımsız kapik ne olacak bu kadar para harcanır mı’ dediler ama Kuki bizim evladımız kabilinden oldu. Hastaneden taburcu olduğunda ‘yürüyemez’ başkaca ‘uyutalım’ dediler. Tığ bile herhangi bir ihtimali kullanmak üzere deney aşamasında olan bu tedaviyi tercih ettik. İlk iki seanstan sonraları önayakları üstünde durması ile çok heyecanlandık. Sonrasında kuyruğunu oynatmaya, sunma böylelikle bile art ayaklarına havas gelince bu tedaviye tamamen inandık. Şu anda çıktı bahtiyar ayrımsız köpek. Hastaneden bilahare, bu klinik sürecinde günden güne Kuki’yi çok gür görmeye başladık. Çokça nazik olan akak yaraları üstelik iyileşti. Herkese tavsiye ediyorum” diye sözlerini sonlandırdı.

Share: