Oktay Kaynarca’dan dikkat calip paylaşım: Öğüt anlamak zorundayız, memleketin sarılacak çok yarası var

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde bunaltıcı yıkımlara illet oldu. Binlerce binanın yıkıldığı depremlerde 43 binden aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremzedeler için seferber olarak hediye toplayan Oktay Çağlayık, yaptığı paylaşımla ilgi çekti.

“ÖNLEM AHZETMEK ZORUNDAYIZ, MEMLEKETİN SARILACAK ÇOKÇA YARASI VAR”

Yaşanan zelzele felaketinden öğüt çıkarılması gerektiğini söyleyen Oktay Literatür, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Öğüt çıkarmak zorundayız. Unutmamak zorundayız. Tilsim almak zorundayız. En önemlisi bir zaman önce bu travmayı atlatıp eskisinden artık çalışmalıyız, çünkü memleketin sarılacak çok yarası var” dedi.

DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

Depremzedeler amacıyla müzaheret toplayan oyuncu Oktay Göz, adına yapmacıklı adisyon açılarak mülk toplandığını öğrendi. Instagram hesabından paylaşım yaparak takipçilerini münebbih Oktay Bulak, “TikTok’ta adıma sayfa açıp arkalama cem bahanesiyle dolandırıcılık yapmaya kalkan ayrımsız vakarsız var. Bu garip hesaplara ve insanlara değer etmeyin lütfen. Bu şerefsizler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Umarım dünya gözüyle karşımda görürüm bunları” ifadelerini kullandı.

Share: