Nazır Soylu’dan Kılıçdaroğlu’nun eroin iddiasına dokunaklı yay yanıt: Maksat gündem yürümek

İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun evvel sosyal iletişim araçları hesabından yayınladığı ve Türkiye’da metal salgını olduğunu kanıt ettiği videosu karşı değerlendirmelerde bulundu. Nazır Süleyman Aristokrat, CHP Umumi Başkanı Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin Togg kadar başarılarından huzursuz olduğu amacıyla ruzname değiştirmeye çalıştığını dile getirdi.

“HER BÖLÜM YENİ BİR YALANLA TÜRKİYE’Yİ KARATMAYA ÇALIŞIYOR”

Aristokrat, Kılıçdaroğlu’nun seçme çevrim Türkiye’yi eskimemiş benzeri yalanla karartmaya çalıştığını belirterek, “Anayasal ayrımsız hava olan ana aykırılık partisi genel başkanı her devir Türkiye’yi yalanlarla karartmaya çalışmaktadır. Acaba ego kişi tabanımı, zat kitlemi bu yalanlarla apayrı tıpkısı noktaya çekebilir miyim endişesi içerisinde. Sokağa düşmüş Allah kurtarsın. Meclis’te bundan sonra, bu Meclis’te yüzü fazla ByLock’çu milletvekilleri vardır dedi. Artık; Külliye’ye giden bire bir CHP’liden bahsetti yalandı, ismini de telaffuz edemedi. Vakfedilmiş gazetecilerle ilgilendiren ayrımsız liste yayınladı, esasta bire bir terörist listesi olduğu çıplak ortadaydı” dedi.

“YALOVA’DA MAHKEME BASTILAR, HAKİMİ TEHDİT ETTİLER”

Icra Vekili Süleyman Soylu, açıklamalarının devamında şunları söyledi: ” Mersin’deki yaşanan olay söz konusu, tıpkısı yegâne bilcümle söylemedi. Bu ülkede çarpış oldu, Menderes idam edildi. Ailelerinden birçok gönül duruşma bastı? Bu ülkede Erdoğan’a siyasal haram kondu, murafaa bastı. Özal’a yapılmadık kalmadı. Hatta Demirel, Özal anayasa mahkemelerinden bilcümle şikayet etti. Bunlar Yalova’da mahkeme bastılar, hakimi zılgıt ettiler. Mersin’birlikte, İstanbul’da, şehremaneti yıldırıcı.

“BİR İSTİHBARAT OYUNUNA DÜŞMEKTEDİR”

Bir Nice yerde belediyelere yıldırıcı yerleştirdiler, acep öz kitlemi bu yalanlarla apayrı ayrımsız noktaya çekebilir miyim endişesi ortamında. Bu ayıptır, bu yakışmaz. Neymiş, Türkiye akan açığını eroin ticaretiyle kapatmaya çalışıyor. Türkiye haritasıyla şırınganın yanında olduğu dergiler dünyada yayınlandı. Türkiye’birlikte bundan nasibini almayan kalmadı. Temel muhalefet partisi lideri bu duyum oyununa düşmektedir ve bunu kasten yapmaktadır. Problemi müspet revan gündemi bittabi akamete uğratırım? 1 lirasını anlatım et evet Tanrı rızası üzere.

“BUGÜN UYUŞTURUCUDAN HAPİSTE OLAN KİŞİ SAYISI 110 BİN”

Türkiye’nin uyuşturucusunu dörtte üçü sınırlarından girdiği Veca, Van ve Hakkari’da yakalıyor. 2016 tarihinde Türkiye’bile uyuşturucu satıcılığından içeride yatan hayat sayısı 35-36 destek, bu benzer bugün 110 bin. Cumhuriyet tarihinin sunu balaban operasyonlarını gerçekleştirdik. Yemeden Içmeden bu kadar mı? Apayrı bire bir öz daha yapıyoruz. 3 yıl geçmiş başladığımız; seçkin ilçeyi 32 kriterle derecelendiriyoruz. Bunu tamamen 32 kriterin sonuçlarıyla bitmeme ettirmeye çalışıyoruz. Yalnız bu değil.

Bilcümle bunlarla gelişigüzel bizden sunu çokça meselelerden biri zorunlu tedaviydi. Türkiye’birlikte bu konuda hem arzla mücadelede hem tıpkısı zamanda taleple mücadelede hem rehabilitasyonda Türkiye tarihinin yer yüce dönemini yaşamaktadır.

“OKULLARIN UĞRUNDA MIZRAP SATAN VAR MI?”

Bak bakalım okulların önünde mızrap satan var mı? Biz mecmu satanlar ve içenlerle sormaca yaparız yakaladığımızda. Hep bunlarla ilişik değerlendiririz ve buna göre politikalar ortaya koyarız. Zaman sunma gani uyuşturucu polisi anne diye niteleyerek aynı projemiz var. Bu annelere ulaşmamız çocukların uyuşturucuya başladığını bittabi anlarlar, onları henüz aşkın haberdar etmek amacıyla sağlıyoruz.”

Share: