Nazır Soylu: “Gabar bölgesini 2023’te Cumhuriyetin ikinci asrına önceden tertemiz yapacağız”

Icra Vekili Aristokrat: “Gabar bölgesini 2023’te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken arı sili yapacağız”

“Şehitlerimizin intikamını alıyoruz, bize çokça çektirdiler”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ‘Yüz Yüze 100 Periyot’ programı kapsamında Silivri’üstelik ziyaretlerde bulundu

İSTANBUL – İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat, “Biz şehitlerimizin intikamını alıyoruz. Bize çok çektirdiler, bu ülkenin gücünü haddinden fazla zayıflatmaya çalıştılar. Amerika’yı arkalarına aldılar, Avrupa’yı arkalarına aldılar ve bu ülkeyi bölmeye parçalamaya çalıştılar. Tanrı bize felek edecek Gabar bölgesini 2023’te Cumhuriyetin ikinci asrına önceden arı sili yapacağız” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat, DÜRÜST Fırka İstanbul İl Başkanlığı aracılığıyla planlı “Yüz Yüze 100 Bölüm” programı çerçevesinde Silivri’da YANLIŞSIZ Öğür İlçe Başkanlığını ve belediyeli görüşme etti, vatandaşlarla aynı araya geldi. Ortaköy Mahallesi’nde konuşan Nazır Aristokrat, ” Türkiye’üstelik kısaca 2 buçuk, 3 yıldır afat yoğun geldi. Afetten afete koştuk, terörle mücadeleden terörle mücadeleye koştuk, yangından yangına koştuk. Amma arkamızdan aynı tek ‘Nerede bu çap?’ diyen tıpkı dirilik bırakmadık. İşini kaybeden yüzlerce kişinin işlerini bire bir kısmını devletten bir kısmını bağışlardan topladığımız paralarla, yeniden aksiyon kurmaları üzere destekte bulunduk. Gücümüzün yettiği kadar herkese elimizi uzattık amma ‘nerede bu izzet’ dedirtmedik” dedi.

Icra Vekili Aristokrat, vatandaşlarla dostane ettikten sonra Gazitepe Mahallesi’hangi geçti. Ayrımsız kıraathanede vatandaşlarla ayrımsız araya mevrut Bakan Aristokrat, ” Macaristan’de Soros Parti kurdurdu. Şeş partiyi bire bir araya getirdiler ve iki şişman şehrin şehremaneti başkanlarından birisini aday gösterdiler, sonrasında ise Macaristan Başbakanı Orban, hepsini ezdi geçti. Deminden Amerika’dan binlerce kilometre öteden ülkelere hikaye biçerek, burada büyükelçilerle görüşerek bu işler çözülmez. Buradan Kılıçdaroğlu’na şunu bile terennüm etmek istiyorum; Kılıçdaroğlu ferda bu büyükelçiye gönderdiğin adamının büyükelçiyle konuşması aynı kaset yerine, bu ülkenin aynı vatandaşı aracılığıyla savcılığa yansıtma adına giderse hangi yaparsın? Büyükelçinin verdiği talimatlar senin partiye ve gayrı partilere giderse hangi yaparsın? Kasetlerde, partileri elbette sustururuz, anayasayı kuşkusuz değiştiririz, seçimin ilkini hangi zaman yapar başka seçimi ne zaman yaparız, hele bu LGBT üzerine bu milletin düşüncesini nasıl değiştiririz, bunların bütünü bir kasette vatandaşın biri getirirse sen hangi yaparsın? Bu büyüklük hangi mandayı akseptans etti ne dahi sömürgeyi bu mevki bunların hiçbirini akseptans etmez” dedi.

Nazır Soylu, “Gelişigüzel madde istismar ediliyor. Bugün Eskişehir’da yabancılar ellerinde kılıçlarla geziyorlar diye niteleyerek tıpkı fon daha çok ortaya. Ferman verdik bahis araştırıldı mevrut bilgiye göre, Eskişehir’da benzeri film çekiminde etkin, bizim ülkenin çocukları olan ve ellerinde de taklit kılıçlarla tıpkısı yerden bambaşka aynı yere gidiyorlar. Içtimai medyadaki ben ona yazık galerisi diyorum, günah galerisinde hızla Suriyeliler kılıçlarla bu arada çıkmaz ortasında geziyorlar diye niteleyerek dalavere marifet yapıyorlar. Bunun ufağı büyüğü yoktur bu benzeri zihniyettir ve tığ bu zihniyeti alt etmek durumundayız” dedi.

Daha bilahare Tasavvur Mumcu Meydanı’nda vatandaşlarla aynı araya gelen Nazır Soylu, ” Mersin, Hatay, Osmaniye, Adana ve Adıyaman’ı ortamında bulunduran Amanos Dağları’ndan teröristleri temizledik. Senelerce Karadeniz’dahi Karadeniz insanını ürküten ve vahim, Muazzez evladımızın ve astsubayımızın katline faktör olan teröristleri Karadeniz’den temizledik. Erzurum bölgesini teröristlerden temizledik. en üst İran’ın yanı başında mevcut ve buraya sınırdan girilmesi çok görgüsüz olan Tendürek bölgesini temizledik, arı sili hale getirdik. Tığ şehitlerimizin intikamını alıyoruz. Bize çokça çektirdiler, bu ülkenin gücünü çok zayıflatmaya çalıştılar, Amerika’yı arkalarına aldılar, Avrupa’yı arkalarına aldılar ve bu ülkeyi bölmeye parçalamaya çalıştılar. Allah bize yıldız edecek Gabar bölgesini 2023’te Cumhuriyetin ikinci asrına önceden arı sili yapacağız. Türkiye’yi tertemiz yapacağız” ifadelerini kullandı.



Share: