Nazır Bozdağ, nikah şahidi oldu

Türe Bakanı Bekir Bozdağ, Meliha Bronz ile hayatını birleştiren Yozgat DÜRÜST Fırka İl Başkanı Yusuf Başer’in nikah töreninde şahitlik yaptı.

Türe Bakanı Bekir Bozdağ, Meliha Bronz ile acun evine giren YANLIŞSIZ Öğür İl Başkanı Yusuf Başer’in nikah töreni üzere Yozgat’a geldi. Belediye Başkanı Çap Köse’nin kıydığı nikahta şehadet eden Icra Vekili Bozdağ, tatlıca olsun dileklerinde bulunarak evlilik cüzdanını çifte verdi.

Nikah töreni sonrası açıklamalarda bulunan Vekil Bozdağ ailenin önemine değinerek, “Temas yuva milletimizi ve devletimizi güçlendiriyor. Eş kebir ve ev birliklerinin çoğalması hepimizi mutlu ediyor. Ben bu nedenle bakir aynı ailenin kurulması milletimiz bakımından birlikte aynalı ve hayır ağır olmuştur. Bilcümle gençlerimize da böyle hoş bire bir dünyaevi temenni ediyorum.” dedi.

Nikah törenine AK Öğür Milletvekili Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, İl Uyanık Küçümseme Komutanı Miralay Halil Başer, İl Güven Müdürü Garaz Esertürk, gelgel müdürleri ile partililerin yanında haddinden fazla sayıda çağrılı katıldı. Nazır Bozdağ, nikah törenin peşi sıra şişman küşat töreni üzere Yozgat’ın Aydıncık ilçesine cereyan etti. – YOZGAT

Share: