MYP’li Çayır: “Muhsin Yazıcıoğlu dosyası lağvedilmek istenmektedir”

MYP’li Çayır: “Muhsin Yazıcıoğlu dosyası lağvedilmek istenmektedir”

“6-7 tümen ile kavil arayışımız sürüyor, amacımız idealist tıpkısı adaydan yana”

KIRŞEHİR – Milli Sefer Partisi Umumi Başkanı Remzi Çayır, rahmetlik Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kahramanmaraş’ta görülen davanın gayritabii bir sürece akıllıca evirilmiş olduğunu belirterek, “Sevgili derdest edilmiş durumda. Düpedüz ise dosyanın kapatılması. Zahirî o ki, Muhsin Yazıcıoğlu dosyası kapatılmak istenmektedir.” dedi.

MYP Umumi Başkanı Remzi Çayır, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kahramanmaraş’ta tanıdık davasının arkası sıra Genel Komutan Yardımcısı Şevket Göçmen ile birlikte Kırşehir Teşkilatını mülakat etti. Teşkilat üyeleri aracılığıyla karşılanan Çayır, yaptığı açıklamada, “Esas dava olan suikast davası ile ilişkin benzeri evolüsyon elan bulunmayan. Helikopterde kâin rahmetli genel başkan doğmak için herkesin kanında karbon monoksit oranı yüksekliği bahis konusu bu ise asıl dosyada var. Sorun derdest edilmiş durumda. Düpedüz ise dosyanın kapatılması. Hasıl o kim, Muhsin Yazıcıoğlu dosyası kapatılmak istenmektedir. “dedi. Yazıcıoğlu davasının kapatılmaya çalışılmasına itiraz ettiklerini tabir eden Çayır, “Ülkü 14 yıldır vabeste. Dosya kapatılmamaya çalışılsaydı Sinan Yara öldürülmezdi. Yazıcıoğlu’nun davasının kapatılmasına Alperenler, Milli Kat Partisi ve ülkenin delileri müsaade vermeyecek” diye niteleyerek konuştu.

Sinan Yara cinayeti ile ait herkesin asetat olması gerektiğini aktaran Çayır, şöyle devam etti: “İşi başkalaştırıyorlar. Suskunluğumuz asaletimizden. Bulunmayan efendim FETÖ’cüler yapıyor, gibi söylemler eski siyasetin Hacivat-Hayal Oyunu. Tıpkı insanın hayatından bahsediyoruz. Tıpkısı ülkücünün Ankara’nın ortasında öldürülmesinden bahsediyoruz. Bibi zamanınız var. Yapanlar ile ait sonu nereye varırsa varsın gereğinin yapılması yönünde ortaya ayrımsız konulursa özlük ve Türkiye kazanır. Muhsin Yazıcıoğlu davası kapatıldığında biliniz kim Türkiye’üstelik faili bilinmeyen çoğalacak. Muhsin Yazıcıoğlu davasını aydınlatır, Sinan Dokunaklı’i öldürenlerin art planını ortaya çıkarırsak gelecekten tehlikesiz şekilde üstelik hayat hakkını elde ederiz.”

“MYP Zat adayı beraberinde ittifaklara birlikte bulutsuz”

Milli Kat Partisi’nin idealist Cumhurbaşkanı adayını tarh planları beraberinde ittifaklara de belirtik olduğunu aktaran Çayır, “MYP, 10 Nisan sonrası yapılacak hep seçimlere katılmaktadır. Birçok tümen ile görüşüyoruz. Mümkünse idealist aynı adayla milletin huzuruna çıkmayı planlıyoruz. Olabilirse 6-7 parti ile alay malay seçimlere giriş yeterliliği almış hassaten parlamentoda entrika edilen partilerle birlikte bu işi becerirsek ne alabalık böyle benzeri fikir ve yaklaşımımız var.” diye niteleyerek konuştu.

Share: