Müzikçi eş bu kez kişi nişanında hayalet aldı

Müzikçi eş bu yol zat nişanında görüntü ald

Nişanında tayf düz kadın müzikçi, hem söyledi hem halay çekti

BİTLİS Bitlis’in Ahlat ilçesinde zinde müzisyen Ruken Tan, özlük nişanında üstelik mikrofonu eline alarak kendisi için tarz söyledi.

Bitlis’te müzisyenlik eden Ruken Fecir, Safter Bağatur ile Ahlat ilçesinde mehabetli bir törenle nişanlandı. 20 yıldır düğünlerde müzisyenlik eden Ruken Fecir, kestirmece 7 yıl önceki tanıştığı Safter Bağatur ile acun evine elde etmek amacıyla ilk adımı attı. 20 yıldır binlerce çiftin düğününde fon alarak mutluluklarına kuma olan Tan, kendi nişanında birlikte mikrofonu elinden bırakmadı. Orkestra eşliğinde Kürtçe şarkılar seslendiren Fecir, davetliler aracılığıyla dakikalarca alkışlandı. Birbirinden sunturlu ezgilerle nişanına nitelik katan Tan, katılan davetlilere de hararetli dakikalar yaşattı. Haz söylerken bire bir yandan Safter Bağatur ile unutulmaz anlar kıvrak Tan, nişanında doyasıya eğlenerek halay çekti.

Özlük nişanında tayf almanın farklı ve evire çevire olduğunu belirten elkızı Ruken Tan, “Müzisyenlik hayatına ben çocukken başladım. Kısaca 20 yıldır yerli artist adına düğünlerde melodi söylüyorum. Birçok düğünde bulundum ve birçok kişinin mutluluğuna eş oldum. Bugünde öz nişanımda şarkı ikna etmek felek oldu. Haddinden Fazla pir ve farklıydı. Nişanımız güzelce geçti. Mevrut herkese haddinden fazla teşekkür ediyoruz” dedi.

7 yıllık kavuşma hayalini gerçekleştirdiğini belirten eloğlu Safter Bağatur ise “Yaklaşık 7 yıldır kız arkadaşım ile bire bir beraberliğimiz vardı. Kendi nişanında de nağme nakletmek yıldız oldu. Çok güzeldi, eğlendik. Mevrut herkesin ayağına afiyet. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

Share: