Muş’ta depremzedeler yararına bilardo turnuvası düzenlendi

Türkiye Bilardo Federasyonu Muş İl Temsilciliği yoluyla Kahramanmaraş merkezli meydana mevrut ve 11 ilde yıkıma neden olan depremlerde etkilenen vatandaşlar yararına turnuva düzenlendi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki hareket tam Türkiye’yi tıpkı kere elan birbirine kenetlerken, yurdun dört bir yanından hareket bölgesine yardımlar gönderilmeye bitmeme ediliyor. Muş’ta ise bir araya gelen bilardo severler, depremzedeler üzere turnuva düzenledi. 35 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuva 5 dönme sürdü. Turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödüllendirilirken, turnuvanın tamam geliri da depremzedelere bağışlandı.

Muş’ta özel tıpkısı bilardo salonunda düzenlenen turnuvayı sporcular ve sporseverler strateji etti. Toplanan bilcümle miktarın afetzedelere gönderileceğini tamlayan Türkiye Bilardo Federasyonu Muş İl Temsilcisi Başkumandan Solmaz, “Ülkemizde yaşanan afetten periferi depremden etkilenen vatandaşlarımıza bayağı bile olsa tıpkısı katkımızın olması amacıyla diyar temsilciliği olarak tıpkısı turnuva düzenledik. 5 dönem süren turnuvamızın zaman finalini yaptık. Burada ortaklık sağlayıcı sportmen arkadaşlarımızdan topladığımız turnuva gelirini tıpkı havuzda toplayıp depremde kıygın olan vatandaşlarımıza bağışlayacağız. Bireysel olarak sürecin esasen beri yardımlarımızı yaptık. Birde spor camiası adına hakeza bir müzaheret kampanyası yapmaya değişmeyen verdik. İlçelerde üstelik buna eş bir turnuva yaptıktan sonra mülk merkezinde birlikte yapmaya karar verdik. Dereceye giren sporcu arkadaşlarımızı tebrik ederim” dedi. – MUŞ

Share: