Muğla merkezli 3 ildeki vergi operasyonunda 6 durdurma

Muğla merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, idrak alarak kaçak yapılar için hafriyat taşıyan kamyonların arama noktasındaki geçişini sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

Fethiye Cumhuriyet Altını Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen rüşvet soruşturmasında 12 olan murakabe sayısı 14’e yükseldi.

Şüphelilerden 4’ü savcılık talimatıyla emniyetteki ifadelerinin arkası sıra azade bırakıldı, diğerleri adliyeye irsal edildi.

Zanlılardan A.Y, E.Y, İ.G, M.M, Ö.D, S.G. çıkarıldıkları nöbetçi hazar ukubet hakimliğince tutuklandı. A.K, A.Y, Y.A ve G.G. ise adli taharri neredeyse azade bırakıldı.

Muğla Itimat Müdürlüğü Kaçakçılık ve Birleştirme Suçlarla Uğraş Ofis Müdürlüğü ekiplerince, 4 Ocak’ta, arkeolojik sit alanı Kayaköy Mahallesi’ndeki gizlice yapılara hafriyat taşıyan kamyonların, kazanç karşılığında taharri noktasından geçişini sağladıkları iddiasıyla Muğla merkezli İstanbul ve Kocaeli’üstelik eş zamanlı düzenlenen operasyonla bitirmiş, polis ve uray personelinin da aralarında olduğu 12 çirkin gözaltına alınmıştı.

Share: