Muğla evcil haberi | Fethiye Belediyesi’nden Yer Dostu Uygulama

Fethiye Belediyesi ile Deha Biodizel Firması ortada nebati atık yağların toplanmasıyla ait tören düzeni imzalandı. Tören Düzeni kapsamında başlayacak uygulama ile atık yağ tasdik eden vatandaşlara her 5 litre atılmış yağ amacıyla 50 TL değerinde bağış üzüntü verilecek.

Fethiye’de atılan yağların mankafa dönüşümü ile doğaya ve ilçe ekonomisine yardım sağlaması amacıyla hazırlanan protokol, Fethiye Belediye Başkanı Bilen Esmer ve Dâhi Biodizel Firma yetkilisi Okyay Tirli ortada imzalandı.

5 LİTRE ÇALAK YAĞ İÇİN 50 TL HEDİYE ÇEKİ

Tören Düzeni kapsamında başlayacak aplikasyon ile atılan yağ konfirmasyon fail vatandaşlara herhangi bir 5 litre atılan yağ amacıyla 50 TL değerinde ödül çeki verilecek.  Bağış çekleri, Fethiye Belediyesi bünyesinde hareketlilik gösteren işletmelerde (Fethiye Belediyesi Tenis Kortu, Fethiye Belediyesi Karaot El Plajı, Fethiye Belediyesi Göcek Ahali Evi, Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı Halkevi, Fethiye Belediyesi Fethiye Halkevi, Fethiye Belediyesi İnlice Plajı, Fethiye Belediyesi Akmaz Plajı ve Fethiye Belediyesi Şehit Fethi Eş Parkı Büfesi) kullanılacak.

Share: