Muğla emniyetinin yıpranmamış araçları tanıtıldı

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Muğla Şubesi tarafından Muğla’da kıvrak vatandaşlar yoluyla yapılan bağışlarla Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 37 adet aracın tanıtımı gerçekleştirildi.

Muğla İl Itimat Müdürlüğü’ne Türk Polis Güçleri Teşkilatını Ihya Vakfı marifetiyle ve Muğlalı iyilikçi vatandaşlarının yaptıkları bergüzar ile alınan 37 miftah Muğla İl Güven Müdürlüğü bahçesinde planlı merasim ile ilçelere gönderildi.

Muğla İl Itimat Müdürlüğüne Kazandırılan araçlardan 10’u Muğla Menteşe ilçesinde, 27’si ise diğer ilçelerde vatandaşların hizmetinde kullanılmak için dağıtımı yapıldı.

Törende konuşan Muğla Ilbay Yardımcısı Tasavvur Solgun,” Hayırsevelerimiz, STK’larımız ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığımız, herkesin desteği ile Muğla emniyetimize 37 dil kazandırmış bulunuyoruz. İnşallah bu vesait, personellerimiz tarafından kazasız, belasız kullanılır, uz olsun” dedi.

Törene, Muğla Ilbay Yardımcısı Misyon Zerrin, İl Güvenlik Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, kurum müdürleri, STK Temsilcileri, hayırseverler ve itimat personeli katıldı. – MUĞLA

Share: