Müge Anlı’dan aranan adamın katili yeryüzü mümasil arkadaşı artık! Cinayetin altında haram aşk varmış

Bursa’nın Kestel ilçesinde, 6 dönme önceki evinden ayrıldıktan sonradan benzeri elan kendisinden bilgi alınamayan 31 yaşındaki Recep Günahsız’nın ormanda donmuş bedeni bulundu. Halis’nın kaybolduğu gün beraberinde olan yakın arkadaşı Fehamet Komutan ise etken yayında cani şüphesiyle gözaltına alındı. Enerjik yayında cinayeti stabil tıpkısı dille inkar eden Mesabe, emniyetteki ifadesinde seçme şeyi itiraf etti.

“KARISIYLA İLİŞKİ YAŞADIĞIMI ÖĞRENİNCE BENİ ORMANA GÖTÜRDÜ, ORADA ÖLDÜRDÜM”

Bugün etken yayında olayla ilgili gelişmeleri nâkil Müge Anlı, Kırat’in ifadesinde Katışıksız’nın eşiyle yasak amor yaşadığını üstelik itiraf etti. Recep Münezzeh’nın eşiyle bu arada olan Şayan I., ilişkilerinin ortaya çıktığını, bu nedenle cinayeti işlediğini söyledi. Şayan I., “Karısı Selma ile ilişkimizi öğrendi, beni ormana götürdü. Ben bile öldürdüm” dedi.

HABERİ DÜZ BABA YIKILDI

Enerjik yayında oğlunun katilini öğrenince adeta yıkılan ağababa, “Ego oğlumu gelinimle ilgili uyardım amma beni dinlemedi. Ego onları çok pir izlem etmiştim. Olayla ilgilendiren Recep Sili’nın eşi ve erkek kardeşi dahi gözaltına makbuz.

EN YAKIN ARKADAŞI CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Recep Öz’dan “Ağabey’ diye niteleyerek bahseden yeryüzü yakın arkadaşı Fehamet Bey, faal yayında Öz ile yaşadığı son haset anlattı. Halis’nın ölümünde bire bir payı olmadığını vurgulayan Valör Komutan, “Bizim aramızda planlı ayrımsız şey namevcut. Ben o çevrim kahvehanenin uğrunda otururken yanıma geldi. Ayrımsız yere gitmeyi planlamıştı. Yanıma gelip ‘gel seninle benzeri yere gideceğiz’ dedi. Arabaya bindiğimiz nereye gideceğimizi sorduğumda bütün ‘tıpkı işimiz var’ dedi. Virajdan hızlı ayrımsız şekilde dönünce başı dumanlı olduğunu anladım. Köyün ilerisine çıkınca bana ‘siz benim işlerime niçin burnunuzu sokuyorsunuz? Siz ki oluyorsunuz bile benim içkime, borçlarıma ve takıldığım kadınlara karışıyorsunuz’ dedi. Ego birlikte işlerine karışmadığımızı söyledim. Başı Dumanlı olduğunu anlayınca ahali frenini çekerek arabayı durdurdum. Ara Bulucu elde etmek isteyince tartıştık ve bana tıpkı edisyon attı. Sonra onun telefonu çaldı onu hızla sessize alarak beni ayrımsız arazide indirmeye çalıştı. İnmek istemeyince benim boğazımı sıktı. Daha sonra ego araçtan indim” şeklinde konuştu.

Share: