Mobilite Özgürlüğü Forumu meşveret kurulunu açıkladı

Stellantis yoluyla başlatılan ve Wavestone tarafından yansız üçüncü öğür adına desteklenen Mobilite Özgürlüğü Forumu, müzakere kurulunun yedi üyesini açıkladı.

Stellantis’den yapılan açıklamaya göre, Mobilite Özgürlüğü Forumu Danışma Kurulu, dünyanın farklı bölgelerinden değişik, çok ziyalı ve disiplinler arası bireylerden oluşuyor.

Üyeler, eğin düzey uzmanlıkları, başarıları ve gerçeklere dayalı yaklaşımlara bağlılıkları temelinde farklı kültürel bağlamlarda abuhava değişikliği ve erişim ile ilgilendiren konularda belirgin bir ağız dalaşı ortamı yaratma hedefine odaklanacak.

Mobilite Özgürlüğü Forumu Istişare Heyeti’nda Massimo Ciuffini, Sobel Aziz Ngom, François Gemenne, Jaehak Oh, Kristina Lund, Carlos Tavares, Reema Nanavaty bulunuyor.

Istişare Heyeti’nun görevleri, Mobilite Özgürlüğü Forumu’nu küresel aynı müracaat namına monte etmek amacıyla umumi benzeri stratejik çerçeve önermek, yılın konusunu saklamak, karbondan arındırılan tıpkısı dünyada muvasala özgürlüğünü herhangi bir yönüyle ele almanın önemini vurgulamak, belletmen yerine katılacak düşün önderlerini ve uzmanları sınırlamak yerine belirlendi.

Share: