Milletvekilinden gerekseme sahibi bin aileye kışlık ve nakdi yardım

MHP Sivas Saylav Ahmet Özyürek geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl üstelik ihtiyaç sahibi bin aileye nakdi yardımda bulundu, Özyürek ayrıca yaklaşan şita mevsimi öncesi yüzlerce öğrenci üzere bot ve mont yardımında bulundu.

Yardım sever kişiliği ile öne çıkan Milliyetsever Akım Partisi (MHP) Sivas Mebus Ahmet Özyürek, geçtiğimiz yıllarda olduğu kadar bu yıl birlikte muhtarlarla yaptığı istişareler neticesinde tespit edilen bin aileye nakdi yardımda bulundu. Özyürek yardımları ilgilendiren mahalle muhtarlıklarına bizzat kendisi tasdik etti. Özyürek’in muhtarlıkları ziyaret edeceğini öğrenen mahalle sakinleri muhtarlıklara her an Özyürek ile görüşüp hayır dualarını ilettiler. Özyürek ayrıca öğrencilere ulaştırılmak amacıyla bin adet kışlık bot ve montu muhtarlıklara tasdik etti.

Özyürek, zat bütçesinden yardığı bu yandıklarla mikro gelirli hemşerilerinin karınca kararınca vurmak istediğini belirtip, “Tığ seçkin sene 6-12 gözyaşı gurubunda ki okula giden çocuklarımıza bot ve mont yardımında bulunduğumuz gibi kâh ailelerimize de kısaca kış mevsimi öncesi soylu erki destekte bulunmak istiyoruz. Tıpkı kardeşleri, bir hemşerileri yerine karınca kararınca yanlarında başlamak istiyorum. Bin öğrencimiz üzere kışlık bot ve montun yanında bin ailemize dahi nakdi yardımda bulunmaya çalıştık. Muhtarlarımızdan Allah razı olsun. Onların yardımlarıyla bu ailelerimize ulaşıyoruz. Bu yardımları kişi bütçemden ayırdığım parayla yapmaya çalışıyorum.” Dedi.

Mahalle muhtarları ise Özyürek’e teşekkürname ederek rastgele ant gerekseme sahiplerinin yanında olduğunu dile getirdiler. – SİVAS

Share: