Milletvekilinden gerekseme sahibi bin aileye kışlık ve nakdi yardım

Milletvekilinden ihtiyaç sahibi bin aileye kışlık ve nakdi arkalama

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene da ihtiyaç sahibi bin aileye nakdi yardımda bulundu, Özyürek ayrıca yakın kış mevsimi öncesi yüzlerce öğrenci için bot ve mont yardımında bulundu

SİVAS MHP Sivas Saylav Ahmet Özyürek geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl bile ihtiyaç sahibi bin aileye nakdi yardımda bulundu, Özyürek antrparantez yakın kış mevsimi öncesi yüzlerce mektepli üzere bot ve montgomer yardımında bulundu.

Müzaheret sever kişiliği ile öne çıkan Ulusçu Akım Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene dahi muhtarlarla yaptığı istişareler neticesinde tayin edilen bin aileye nakdi yardımda bulundu. Özyürek yardımları ilişkin mahalle muhtarlıklarına şahsen kendisi teslim etti. Özyürek’in muhtarlıkları mülakat edeceğini öğrenen mahalle sakinleri muhtarlıklara giderek Özyürek ile görüşüp müfit dualarını ilettiler. Özyürek antrparantez öğrencilere ulaştırılmak amacıyla bin sayı kışlık bot ve montu muhtarlıklara teslim etti.

Özyürek, özlük bütçesinden yardığı bu yandıklarla az gelirli hemşerilerinin karınca kaderince doğrulamak istediğini belirtip, “Biz herhangi bir yıl 6-12 yaş gurubunda kim okula giden çocuklarımıza bot ve mont yardımında bulunduğumuz üzere gâh ailelerimize dahi kısaca kış mevsimi öncesi iktisadi destekte yatmak istiyoruz. Benzeri kardeşleri, aynı hemşerileri olarak karınca kararınca yanlarında gelmek istiyorum. Bin öğrencimiz üzere kışlık bot ve montun beraberinde bin ailemize birlikte nakdi yardımda bulunmaya çalıştık. Muhtarlarımızdan Tanrı razı olsun. Onların yardımlarıyla bu ailelerimize ulaşıyoruz. Bu yardımları kişi bütçemden ayırdığım parayla yapmaya çalışıyorum.” Dedi.

Mahalle muhtarları ise Özyürek’e teşekkürname ederek herhangi bir devir gerekseme sahiplerinin birlikte olduğunu dile getirdiler.

Share: