MHP İzmir’den depremzedelere el birliği marketi

MHP İzmir’den depremzedelere dayanışma marketi

İZMİR Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerden sonradan İzmir’e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması üzere MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından iklim genelinde 5 sayı Depremzede İhtiyaç Marketi açıldı. Marketlere mevrut depremzedelerin, birlik ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabildiği rapor edildi.

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6’lık depremlerden sonra İzmir’e depremzedelerin ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabilmesi amacıyla MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından diyar genelinde 5 skor Depremzede İhtiyaç Marketi açıldı. Asrın felaketine alın budun namına benzer bire bir el birliği sergilendiğini MHP İzmir İl Başkanı Veysel Atmaca, müzaheret malzemelerinin ulaştırılması konusunda ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Depremin yıkıma illet olduğu illerden İzmir’e gelen depremzedelere olan desteklerini temdit kararlılığında olduklarını belirten Delice, yardımların kıygın vatandaşlara dosdoğru şekilde ulaştırılması amacıyla market tekvin kararı aldıklarını rapor ederek, ” Karşıyaka, Bayraklı, Karabağlar, Buca ve Alsancak’ta Depremzede İhtiyaç Marketi açtık. Depremzedeler, tamlık ihtiyaçlarını bu marketlerden ücretsiz şekilde karşılayabiliyor. Depremzedelerimizin gıdadan giyime, odundan kömüre bütün ihtiyaçlarını durdurmak amacıyla tedarik yaptık. On Paralık kimseyi abes çevirmiyoruz. İhtiyaç olduğu sürece bu marketler celi kalacak” dedi.

Türk milletinin koca fahri olduğunu söyleyen Delice, arkalama malzemesi getiren vatandaşların en hususi yardımlarını da “Çeyizindeki yorganını veren Tahkiye kızı birlikte kışın evinde yiyeceği yağını veren de oldu. Evindeki kumbarasını açıp parasını veren insanımız var berenarı bu milletin bilcümle alay malay ayağa kalkacağını gördük. Bu üstelik bu sıkıntıların zarfında bizim amacıyla bir kazançtır” diye niteleyerek konuştu.

“Adreslerine teslim ediyoruz”

Yer Sarsıntısı bölgesinden İzmir’e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını bloke etmek amacıyla çalıştıklarını tabir fail MHP Buca İlçe Başkanı Keleş Altınkeser ise “Özellikle eş kollarımızdan ekiplerimiz, gidip ihtiyaçlarını belirliyor. Bu listeyi depomuzda tek eskimemiş malzemelerden hazırlayıp adreslerine tasdik ediyoruz” dedi.

Share: