Medical Point Gaziantep’te Dünya Okuryazarlık Haset kutlandı

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde Acun Okuryazarlık Günü zımnında düzenlenen etkinlikte okuryazarlığın efrat ve toplumlar için önemine özen çekildi.

Hastaneden yapılan açıklamaya bakarak, Medical Point Gaziantep Hastanesi içtimai ağırlık alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla öne çıkıyor.

Bu kapsamda 8 Eylül Acun Okuryazarlık Haset dolayısıyla okuryazarlığın bireyler ve toplumlar üzere olan önemi vurgulandı.

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde yatarak ve ayaktan otama olan miniklere mektup ihsan eden Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ataman Gönel, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Medical Point Gaziantep Hastanesi namına okuryazarlığın fertler ve toplumlar için olan önemine ilgi yutmak istedik. Acun Okuryazarlık Günü, erat tarafından okuma ve yazmanın öneminin kavranması, toplumların kıraat çit oranının artması konusunda bilinçlendirilmesi namına az çok majör tıpkısı gündür. Bu özel bölüm, acun çapında kutlandığı kabilinden hastanemizde de bu etkinliğe kayran vererek tezkere okumanın önemine dikkati kabul etmek istedik. Etkinlik çocuklarımız ve aileleri vasıtasıyla az çok ilgi gördü. Bu tuhaf etkinliklere henüz fazla düz vermeyi düşünüyoruz.”

Share: