Malikanesi FBI ajanları tarafından basılan Donald Trump isyan etti: Tek MEMLUK başkanının başına böyle bire bir özdek gelmedi

Seçme yaptığıyla olay olan sakat KÖLE Başkanı Trump, bu kat birlikte FBI ajanlarının evini aramasıyla gündeme geldi. Haberi şahsen duyuran Trump, yazılmış bire bir açıklama yaptı.

“ADAMAKILLI EVİM İŞGAL ALTINDA”

Trump, ” Florida, Palm Beach’teki sunturlu evim Mar-A-Lago şu anda abluka altında, balaban bir FBI ajanı grubu eliyle dominant yapılıp engelleme edildi, bu milletimiz üzere nahoş aynı zamandır. Henüz evvel hiçbir KÖLE Başkanının başına böyle aynı şey gelmedi.” ifadelerini paylaştı.

Trump’ın Florida’daki evi.

KASALARINDAN BİRİ KIRILDI

FBI ajanlarının mülkünde mevcut aynı kasayı kırdığını sav fail Trump, “İlgili devlet kurumlarıyla yapılan faaliyet ve hisse senedi birliğinden sonradan evime yapılan bu habersiz sel muktezi yahut akla yatkın değildir.” değerlendirmesinde bulundu.

GİZLİ KAYITLAR ARANIYOR

Associated Press, konudan bilgisi kâin kişilere binaen, FBI aramasının, Trump’ın Parafin Saray’daki görevi sırasında Florida’daki ikametgahına gizli kayıtları alıp almadığına ilişkin aynı soruşturmayla ait olduğunu belirtti.

Adalet Bakanlığının, bu yılın başlarında Ulusal Arşivler ve Kayıtlar İdaresi yoluyla Mar-A-Lago’dan alınan 15 kutu belgenin içinden çıkan bilinmedik kayıtların varlığını araştırdığı kaydedildi. Federal yasaların, adsız sansız izzet belgelerinin yasalarca sınırlı mezun yerlerden dışarı çıkarılmasını yasakladığı bilgisi paylaşıldı.



Share: