Kütahya’da metal operasyonu

Kütahya’da esrar yön sattığı tespit edilen 3 ibret, Narkotik Suçlarla Uğraş Yazıhane Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak denetleme makbuz.

Alınan bilgiye göre, İl Itimat Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Yazıhane Müdürlüğü ekiplerince memleket merkezinde eroin husus ticareti işleyen şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, M. A. isimli şahsın eroin bap ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edilerek, nefer hakkında himmet başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu yakalanan ve uyuşturucu bap satın aldığı belirlenen 3 kullanıcı şahsa muamelat yapıldı. Bu şahıslardan, 16,12 gram bonzai,1,22 gram metamfetamin ve 2,36 gram tütün maddesi ele geçirildi.

M. A.’nın yanında cürüm ortağı M. E. A. ve B. K. isimli suratsız eşhas ile alay malay mızrap husus temini için toprak dışına gittiği tayin edildi. Şahısların bulunduğu açar Kütahya girişinde durduruldu, araçta, açkı içre bulunan şahısların üzerinde ve şahısların ikametlerinde yapılan aramada, 38,53 gram metamfetamin, 1 sayı payp ve 1 skor blöf tabanca ele geçirildi.

Şüpheli eşhas için Mızrap yahut uyaran konu yapım ve ticareti suçundan İşlem yapılırken, adli makamlara çıkarılmak için gözaltına makbuz. – KÜTAHYA

Share: